Eveniment-Social

Un copil a cazut de la etaj, la Spitalul de Boli Infectioase Iasi

Publicat: 22 iun. 2015
1

Sambata, 20 iunie, in jurul orei 14:00, un copil a cazut de la etajul 1 al pavilionului 6 din cadrul Spitalului de Boli Infectioase „Sf. Paraschiva” Iasi. Copilasul, in varsta de un an si opt luni, era insotit la spital de catre sora sa mai mare, care a vrut sa iasa pana afara pentru cateva minute si a rugat o mama din salon sa se uite putin la copil. Tentat de vremea de afara, baiatul s-a strecurat de sub privirile femeii si a impins plasa geamului, dorind sa iasa afara. „Norocul lui, sa zicem asa, este ca nu a fost diagnosticat cu niciun traumatism, este foarte bine. Mai intai de toate, a fost dus in serviciul nostru de triaj, de primire bolnavi si am chemat medicul de la Terapie Intensiva, si totodata si serviciul de ambulanta, care s-a deplasat la fata locului destul de repede”, a declarat dr. Irina Teodorescu, purtatorul de cuvant al Spitalului de Boli Infectioase.

Copilul a fost transportat de urgenta la Spitalul de Pediatrie, unde s-a constatat ca nu a suferit niciun traumatism cranian sau de orice alta natura care sa ii puna viata in pericol, desi a cazut de la o asa inaltime. „In prezent, starea sa este buna, este pe sectie, dar medicii vor sa il mai retina, pentru siguranta sa si pentru supraveghere ulterioara”, a mai precizat dr. Irina Teodorescu. La fata locului a fost chemat si un echipaj al Politiei, care a demarat o ancheta, iar in cadrul spitalului are loc o ancheta administrativa pentru a se afla cauzele care au dus la acest incident, dorind astfel sa se poata imbunatati si serviciile oferite de spital, pentru a nu mai exista un astfel de risc.
Baiatul era internat pentru tratament la Spitalul de Boli Infectioase, cu diagnostic de toxiinfectie alimentara si urma sa fie externat saptamana aceasta.

Comentarii
  • sunteti niste mincinosiii, cel care a cazut de la etaj este o fetita si nu are 1 si 8 luni avea 2 ani si 8 luni atunci eu sunt sora ei si pot sa va spun atat sunteti niste mincinosi ipocriti care stiti numai sa faceti publicitate

Adauga un comentariu