International

Un copil de 16 luni a murit incuiat in masina lasata 9 ore in soare, in Canada

Publicat: 12 mai 2019
1

Un copil de 16 luni a murit dupa ce a stat 9 ore incuiat intr-o masina lasata la soare. Incidentul tragic s-a produs in orasul Burnaby, din Canada.

Baietelul de 16 luni a fost gasit fara cunostinta de pompieri, pe o strada din orasul canadian. A fost transportat la un spital din apropiere, dar medicii nu l-au putut salva.

Pompierii au fost sunati in jurul orei 17.20 de cineva care i-a alertat ca intr-o masina e un copil mic. Surse din ancheta au spus ca baietelul de 16 ani a fost tinut incuiat in masina timp de aproximativ 9 ore.

Politistii canadieni nu au spus ce s-a intamplat si nici cine a incuiat baietelul in masina. Au transmis in schimb ca tatal copilului a venit la locul incidentului si ca parintii au primit consiliere.

Conform postului tv canadian CBC, in acea zi a fost neobisnuit de cald pentru aceasta perioada, iar persoana care a incuiat si lasat copilul in masina nu se astepta ca temperatura sa creasca atat de mult.

In urma incidentului, medicii canadieni au transmis parintilor sa nu-si mai lase copiii singuri in masina. Potrivit estimarilor, in tara vecina, adica in Statele Unite, anual, peste 40 de copii mor incuiati in masinile incinse de caldura.

Comentarii
Adauga un comentariu