National

Un copil de 2 ani a SUPRAVIETUIT MIRACULOS dupa ce a cazut de la etajul 4

Publicat: 13 mart. 2015
Un copil de doi ani a scapat cu viata dupa ce a cazut, astazi, de la etajul al patrulea al unui bloc din Pitesti, el fiind transportat la spital cu traumatism cranio-cerebral minor, iar Politia Arges a deschis o ancheta in acest caz. Copilul a cazut, vineri, in jurul orei 9.30, de la etajul al patrulea al unui bloc situat in cartierul „Exercitiu” din municipiul Pitesti, iar la sosirea echipajelor medicale el era constient, fiind insa foarte speriat si plangand.
Directorul Serviciului de Ambulanta Arges, medicul Luminita Paul, a declarat ca micutul a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, fiind preluat de o ambulanta de terapie intensiva si dus la Spitalul de Pediatrie din Pitesti. Ea a precizat ca impactul cu solul a fost atenuat de faptul ca, in cadere, copilul s-a lovit de crengile unui copac.
Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Arges, Madalin Zamfir, a declarat ca politistii de la Sectia 3 Pitesti au deschis o ancheta in acest caz, pentru a stabili in ce imprejurari s-a produs incidentul. Totodata, Politia a anuntat Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Arges cu privire la acest caz. Potrivit primelor informatii, parintii copilului erau amandoi in casa. Mama deschisese geamul pentru a aerisi.


loading...

Adauga un comentariu