National

Un copil de aproape doi ani din Pitesti a asteptat trei ore o ambulanta pentru a-l transporta la spital

Publicat: 21 iun. 2016
1
Un copil de un an si zece luni, care a ajuns astazi la Spitalul de Pediatrie din Pitesti cu febra, a fost tinut aproximativ trei ore in unitatea medicala pana s-a gasit o ambulanta care sa-l transporte la Spitalul Nicolae Balcescu, Sectia Boli Infectioase. Dupa ce a fost consultat in in baza analizelor, medicii de la Pediatrie au decis ca bebelusul trebuie trimis la Spitalul Balcescu, Sectia Boli Infectioase.
Acest lucru nu s-a putut realiza decat dupa aproximativ trei ore, din cauza lipsei unei salvari disponibile. In aceasta perioada, copilul a prezentat si scaune diareice.
„Copilul in varsta de un an si 10 luni, din Pitesti, a ajuns la Urgenta Spitalului de Pediatrie azi dimineata, putin dupa ora 5. Avea febra. Dupa ce i-au fost recoltate analizele, medicul pediatru care l-a consultat a decis ca bebelusul sa fie transportat la Spitalul Nicolae Balcescu – Sectia Boli Infectioase. Copilul a fost diagnosticat cu gastroenterocolita. Echipajele de la ambulanta, fiind angrenate in alte urgente, nu au putut transporta copilul decat dupa aproximativ 3 ore. Fiind intr-o unitate spitaliceasca, viata bebelusului nu a fost pusa in niciun pericol”, a declarat, purtatorul de cuvant al Spitalului de Pediatrie Pitesti.Adauga un comentariu