International

Un copil s-a nascut dintr-o mama care a fost barbat si un tata care a fost femeie

Publicat: 16 aug. 2011
1
Lumea medicala a fost uimita dupa ce un cuplu cel putin ciudat a dat nastere unui bebelus perfect sanatos. Mama copilului este de fapt barbat, iar tatal a fost femeie.
Cai si Emily locuiesc intr-o zona rurarala din Pennsylvania, Statele Unite si apar intr-un documentar TV intitulat „Insarcinat si Transexual„, scrie adevarul.ro.
Doctorii erau convinsi ca este imposibil ca „tatal” Cai, in varsta de 24 de ani, sa dea nastere unui copil, mai ales ca Emily era considerata ca fiind sterila.
„Din punctul nostru de vedere, suntem un cuplu heterosexual – el este barbat, dar are organe sexuale femeiesti, iar eu sunt femeie si am avut candva organe sexuale barbatesti„, a spune Emily.
„Nu am planuit sa avem un copil. N-am incercat sa facem acest lucru si nici macar nu ne-am gandit ca s-ar putea intampla. Planuiam sa adoptam pentru ca, din ce stiam noi, sa avem un copil al nostru era imposibil separat, daramite impreuna.
Cum s-a intamplat e un mister, dar suntem foarte recunoscatori pentru asta. Cred ca atunci cand doi oameni se iubesc foarte mult, se pot intampla o multime de lucruri speciale”, a declarat Emily (28 de ani).
Cuplul a facut sex neprotejat fara sa se gandeasca la riscul unei sarcinii, deoarece Cai, candva femeie, lua o doza mare de testosteron (hormon masculin), iar medicii il declarasera „steril din punct de vedere chimic„.
Incredibil este ca, prevazator, Cai si-a facut injectii cu anticonceptionale, doar ca sa fie sigur. Insa la exact noua luni de la prima lor intalnire, a descoperit ca durerile de stomac sunt, de fapt, un copil: „Eram insarcinata in sapte luni si nu stiam. Ma ingrasasem 8 kilograme, insa n-am simtit copilul miscandu-se”.
Adauga un comentariu