Local

Un cunoscut DJ din Iași a fost săltat de mascaţi pentru trafic de droguri. Vlad Pleșoianu și Sabina Cercel au fost duși la audieri – FOTO/ VIDEO/UPDATE

Publicat: 14 ian. 2021
colaj cuVlad Pleșoianu și Sabina Cercel anchetați pentru trafic de droguri
Vlad Pleșoianu și Sabina Cercel au fost duși la audieri pentru un presupus trafic de droguri de mare risc

Noapte de foc pentru oamenii legii din Iași. Aceştia au efectuat mai multe percheziţii domiciliare într-un dosar de trafic de droguri de mare risc. Conform datelor existente până la această oră vorvim despre faptul că un cunoscut DJ din Iași, Vlad Pleșoianu și Sabina Cercel au fost duşi la audieri

Update: Judecătorii Tribunalului Iași au dispus măsura arestului preventiv pentru treizeci de zile în cazul celor doi.

Miercuri, 13 ianuarie 2021, polițiștii din carul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Iaşi au descins în mai multe locuri. Oamenii legii au efectuat percheziţii la suspecţi de trafic de droguri. Au fost vizate mai multe locuri din municipiul Iaşi , dar şi din comuna Bârnova.

Dj-ul Vlad Pleșoianu și iubita acestuia, Sabina Cercel, duși la audieri

Conform informatiilor detinute de BZI.RO se pare ca in urma perchezitiilor au fost ridicate mai multe persoane care au fost conduse la audieri. Vorbim despre Vlad Pleșoianu, un cunoscu DJ din Iași dar și iubita acestuia, Sabina Cercel. La fața locului s-au găsit mai multe cantități de cannabis dar și de MDA.

În urma percheziţiilor efectuate în Iaşi şi în comuna Bârnova, polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate au ridicat mai multe mijloace de probă, printre care şi mijloace de comunicare. Acum, urmează ca procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) să decidă ce măsură vor lua în ceea ce îi priveşte pe cei doi suspecţi. În eventualitatea în care aceştia vor fi reţinuţi pentru 24 de ore, cel mai probabil, astăzi, procurorii DIICOT Iaşi vor formula o cerere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cei doi ieșeni, reținuți pentru 24 de ore

Procurorii DIICOT din Iași au reținut pentru 24 de ore doi tineri ieșeni acuzați de trafic de droguri de mare risc în formă continuată. De asemenea, în cauză s-a reținut faptul că, în perioada decembrie 2020-ianuarie 2021, în baza aceleiași rezoluții infracționale, unul dintre inculpați s-a aprovizionat, de la celălalt inculpat, cu droguri de risc și mare risc pe care ulterior le-a comercializat către consumatori de pe raza județului Iași.

„La data de 13.01.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc în formă continuată.

La data de 13.01.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Iași au efectuat un număr de 2 percheziții domiciliare, pe raza județului Iași, în urma cărora au fost ridicate diverse cantități de droguri de risc (cannabis), droguri de mare risc (MDMA), sume de bani susceptibile a proveni din traficul de droguri de mare risc şi alte bunuri care ar avea legătură cu activitatea infracţională”, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanții DIICOT Iași.

În cursul zilei de astăzi, 1 ianuarie 2021, cei doi ieșeni urmează să fie prezentați Tribunalului Iași cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Iași.
Adauga un comentariu