National

Un cuplu nevinovat, batut cu BESTIALITATE de doi politisti

Publicat: 22 mai 2015
1
Doi politisti de la Transporturi Feroviare sunt acuzati de un cuplu ca i-au batut in Gara de Nord. Victimele, un barbat si o femeie, sustin ca au fost acuzati pe nedrept de furt, si batuti de oamenii legii pana au avut nevoie de ingrijiri medicale. „Politistii Sectiei Regionale Transportul Timisoara au fost sesizati de catre un cetatean britanic despre faptul ca persoane necunoscute i-au sustras o tableta pe care o avea in bagaj. Reclamantul a indicat un barbat si o femeie ca fiind banuiti de comiterea furtului, acestia fiind condusi la postul de politie din Gara de Nord pentu audieri„, sustine Mirela Draghicioiu, ofiterul de presa al Politiei Timis.
Ulterior, cei doi soti au sesizat prin apelul de urgenta 112 ca ar fi fost agresati de politisti, au fost dusi la spital si ingrjiti. „Ofiteri din cadrul SRPT au efectuat  verificari cu privire la cele sesizate, iar actele procedurale intocmite au fost inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara in vederea dispunerii masurilor legale de catre procurori”, a mai aratat reprezentanta IPJ.Comentarii
  • dar voi ziariștii de unde știți că sunt nevinovați!i-am văzut la tv pe cei doi,un cuplu de romi care se dădeau loviți nevoie mare,lucru pe care il fac de obicei când sunt prinși in fapt.

Adauga un comentariu