Magazin

Un dentist american a devenit dusmanul numarul unu al planetei! Vezi de ce

Publicat: 29 iul. 2015

Un dentist american a devenit dusmanul numarul unu al planetei.

Dentistul a omorat cel mai faimos leu din Zimbabwe, Cecil, intr-o partida de vanatoare ilegala. Cecil avea 13 ani si era vedeta rezervatiei naturale.

Potrivit presei straine, dentistul ar fi platit peste 20.000 de dolari pentru a-l vana pe Cecil.

Calificata drept ‘crima atroce‘ de ministrul turismului din Zimbabwe, Walter Mzembi, uciderea felinei a provocat un val de revolta la nivel international si a dat un nou impuls organizatiilor ecologiste care solicita interzicerea vanatorii de lei pe intregul teritoriu al acestui stat si nu numai in parcurile naturale.

In varsta de 13 ani, celebru pentru coama lui neagra, Cecil era vedeta parcului Hwange, care a primit anul trecut 50.000 de vizitatori, dintre care 23.000 straini.

Potrivit unui ONG, leul a fost atras cu lesul unui animal, legat o de masina aflata in miscare. Asupra leului au fost trase mai multe sageti care doar l-au ranit. Dentistul ucigas l-a cautat apoi 40 de ore si cand l-a gasit la ucis cu focuri de arma.

 

 

Comentarii
  • e nevoie de legislatie internationala de interzicere a vanatorii ca ” distractie ” acesta nu e ‘ dentist ” , e criminal !

Adauga un comentariu