Actualitate

Un director medical de la un spital iesean innopteaza de multe ori in aceasta casa. Imobilul se afla in afara orasului – FOTO

Publicat: 09 mart. 2014

@ Casa in care vine des directorul medical este superba @ Doar daca esti de-al casei sau te insoteste cineva din familie poti patrunde inauntru @ Pe poarta exista un afis mare, care te atentioneaza ca dincolo de gard este un caine periculos

Este poate una dintre cele mai impunatoare case din satul Paun, comuna ieseana Barnova. In acest imobil locuieste directorul medical de la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iasi. Vila nu se afla in proprietatea dr. Andreea Szalontay. Cel mai probabil, casa apartine parintilor. Conform declaratiei de avere, care a fost completata ultima data pe 15 iunie 2012, medicul psihiatru Szalontay nu detine niciun teren, nicio casa sau vreun apartament. Pentru anul 2012, directorul medical de la unitatea medicala nu si-a actualizat declaratia de avere, desi era obligatoriu.

Citeste si: Unul dintre cei mai bogati medici ieseni vine des la aceasta vila. Vezi cui apartine casa – FOTO

Medicul Szalontay are un depozit bancar de 10.170 lei si doua conturi curente unde a depus 10.520 lei si inca 8.602 lei. De asemenea, medicul psihiatru are si bijuterii din aur de 14k si 18k cu pietre pretioase si semipretioase in valoare de 18.000 de euro, bijuterii pe care le-a achizitionat in perioada 1997-2011. De la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iasi, pe parcursul anului 2011, ca director medical si medic psihiatru, a incasat suma de 78.772 lei. Medicul Andreea Szalontay este si sef de lucrari la Universitatea de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa din Iasi, de unde a obtinut in 2011 un venit de 30.026 lei. Totodata, directorul medical a incasat sume frumusele si de la SC Helicomed SRL 2, unde are un contract de colaborare. Suma obtinuta din acest contract pe parcursul anului 2011 a fost de 6.966 lei. Adjunctul de la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iasi nu detine niciun autoturism, dupa cum este mentionat in declaratia de avere.

Citeste si: FABULOS! Un sef dintr-un spital iesean are un domeniu in centrul Iasului – FOTO

Comentarii
  • ai luat la rand medicii din iasi sa ne dezvalui ce mananca si de cate ori se ca.ca zilnic? ce poola mea, va fugareste tiganul pe coclauri sa va uitati peste gardurile oamenilor, rapanosilor?

  • Deci, de cand e Socola nu a fost perioada mai faina… Invidiosii nu au decat sa spuna ca era mai bine cu dl X sau Y, stam bine stiintific, metodologic si mai ales juridic!!! Vom fi primii in toate, Socola e superspital!

Adauga un comentariu