Actualitate

Un DJ cunoscut din Romania si-a pus capat zilelor! Mesaj TULBURATOR de ADIO postat pe Facebook!

Publicat: 14 apr. 2016
17

Lucian Boiangiu, DJ renumit in cluburile din Bucuresti, si-a pus capat zilelor, acesta fiind gasit spanzurat, miercuri seara, intr-o anexa a casei parintilor sai din satul Frasinu, comuna Baneasa. Avea doar 27 de ani. Inainte de a se sinucide, tanarul si-a luat ramas bun de la prieteni, pe Facebook.

Tragedia s-a petrecut miercuri seara, in jurul orei 20.55. O femeie a sunat la 112, anuntand ca fiul vecinei sale a fost gasit spanzurat.  Potrivit IJP Giurgiu, la fata locului s-a deplasat o echipa operativa, care a constatat ca langa o anexa a locuintei se afla trupul neinsufletit al tanarului. Acesta se spanzurase de o grinda a unei anexe, un un conductor. La fata locului a venit si o ambulanta, insa incercarile echipajului medical de a-l resuscita au fost zadarnice.

Se pare ca parintii tanarului nu erau acasa in momentul in care fiul lor si-a pus capat zilelor.

Oamenii legii nu au gasit vreun bilet in care acesta sa isi explice gestul extrem. Pe trupul victimei nu au fost gasite urme de violenta, cu exceptia celor provocate de strangulare. Trupul tanarului de numai 27 de ani a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Giurgiu.

Adauga un comentariu