Actualitate

Un drum judetean va fi refacut

Publicat: 14 iul. 2015
1

Autoritatile judetene au demarat o noua procedura pentru reabilitarea unui tronson de drum judetean. Directia Judeteana de Administrare a Drumurilor si Podurilor va aloca circa 61 mii lei pentru finalizarea lucrarilor la tronsonul DJ 280 E Pacuret- Rediu, lucrare sistata anul trecut din lipsa fondurilor. Procedura a fost atribuita societatii Enviro Construct SRL, proiectul urmand a fi aprobat de plenul Consiliului Judetean in sedinta de plen ce va avea loc la sfarsitul acestei saptamani. Totodata, Directia de Drumuri Judetene va revizui si unele studii de fezabilitate la mai multe tronsoane pe care le are in administrare. Este vorba de un drum din zona Tomesti si un alt drum in localitatea Stornesti. Acestea vor fi trecute la capitolul investitii pentru a putea fi finantate in regim special. Decizia va fi supusa aprobarii plenului institutiei judetene.

„Pentru artera cuprinsa intre tronsonul Pacuret si Rediu avem un contract in derulare. Lucrarea a fost sistata anul trecut, iar acum reluam procedura pentru a o aduce la bun sfarsit. Pe ordinea de zi a sedintei de plen vom mai avea o serie de proiecte legate de actualizarea unor studii de fezabilitate. Pentru anul in curs s-au alocat initial la capitolul reparatii curente circa 18 milioane lei, suma ce va fi modificata in urma hotararii plenului Consiliului Judetean Iasi”, a spus Daniel Minciuna, directorul Directiei Judetene de Administrare a Drumurilor si Podurilor Iasi.

Comentarii
  • domle , cum faceti drumurile astea , domle ?????? ca imediat ce le -ati facut , se strica ????? ce fel de ” drumuri faceti ?????? din ce le faceti ????? carpaceli ? ! asta faceti – faceti intr – o parte , se strica in alta parte ,, da voi munciti , nu – i asa ????!

  • domnule MINCIUNA,cand terminati”codita”de 1200 de metri de pe DJ 247A? Ati lasat-o de samanta si noi ne rupem masinile pentru ca cineva are interes sa mai prinda un contract?

Adauga un comentariu