National

Un electrician a intrerupt energia electrica in casa politistului care ii luase permisul auto

Publicat: 31 ian. 2013
1

Un barbat din Alexandria angajat al unei firme de prestari servicii in domeniul energiei electrice, care a fost prins baut la volan, s-a razbunat pe politistul care i-a luat permisul auto, mergand la locuinta acestuia, unde a inlocuit contorul electric si a intrerupt furnizarea energiei electrice, informeaza agentia de stiri Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Teleorman, comisar Adrian Ilicea, in noaptea de 29 spre 30 ianuarie un barbat in varsta de 39 ani din municipiul Alexandria a fost prins baut la volanul unei autoutilitare, politistii stabilind ca avea o alcoolemie de 0,8 la mie.

„Suspectul a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate probe de sange si i-a fost intocmit dosar penal pentru ca a condus baut. La constatarea infractiunii, soferul a avut un comportament violent la adresa politistului, motiv pentru care pe numele acestuia a fost intocmit si un dosar penal pentru ultraj”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Teleorman, comisar Adrian Ilicea.

Conform acestuia, miercuri barbatul, care este angajat al unei firme de prestari servicii in domeniul energiei electrice, a mers la locuinta parintilor politistului care l-a sanctionat si a inlocuit contorul electric si a intrerupt alimentarea cu energie electrica a locuintei.

„Fara a intocmi documente justificative pentru inlocuirea contorului electric, suspectul i-a spus proprietarului imobilului ca i-a intrerupt energia electrica pe motiv ca fiul sau i-a ridicat permisul de conducere. Victima a depus o plangere penala in acest sens, urmand ca aceasta sa fie solutionata prin Parchet”, a mai precizat purtatorul de cuvant al Politiei Teleorman.

Adauga un comentariu