Local

Un elev a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a cazut de la etajul trei

Publicat: 11 oct. 2016

@ Un elev de 19 ani al Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iasi se zbate intre viata si moarte, dupa ce a cazut de la etaj @ Tanarul este in clasa a 12- a, iar in momentul incidentului, acesta fuma o tigara

Un tanar a ajuns in stare critica la spital, in urma unui grav accident. Basarabeanul Dan Blaj are 19 ani si este elev in casa a 12- a la Colegiului Tehnic Gheorghe Asachi„. Elevul era cazat in caminul unitatii de invatamant si statea in camera situata la etajul al treilea al imobilului, cu un alt coleg. Ieri dimineata, in jurul orei 4:00, tanarului i-a venit pofta sa fumeze o tigara. Acesta a deschis fereastra, iar pentru a nu intra fumul in camera, s-a urcat pe pervazul ud. Intr-un moment de neatentie, acesta a alunecat si a cazut de la o inaltime de aproximativ 12 metri.

Din fericire, elevul a scapat cu viata, caderea fiindu-i atenuata de crengile unui tei din apropierea caminului. Tanarul a fost transportat de urgenta la spital si se zbate intre viata si moarte. Dan Blaj este acum internat la Spitalul Clinic de Urgenta „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iasi, in soc traumatic si coma de grad 3, acesta fiind intubat si ventilat mecanic. De asemenea, tanarul a mai suferit traumatism cranio-cerebral si multiple fracturi si hematoame. Politistii au demarat o ancheta in acest caz. Potrivit anchetatorilor, tigara din care tanarul fuma era una normala, cu tutun.

Politistii au fost sesizati precum ca, in dimineata zilei de 11 octombrie, un tanar ar fi cazut de la inaltime. Din primele verificari a reiesit faptul ca baiatul ar fi alunecat de la fereastra camerei unde era cazat”, a declarat subinspectorul Anca Vijiac, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

In incercarea reporterilor BUNA ZIUA IASI de a lua legatura cu directorul institutiei, acest lucru nu a fost posibil. De precizat ca nimeni din scoala nu a dorit sa ofere relatii fara acordul conducerii.

Citeste si :  A comis-o la 69 de ani. Ce a putut sa faca un soferloading...

Adauga un comentariu