Eveniment-Social

Un fenomen de amploare in Iasi! Oricine ar innebuni daca partenerul de sex ar face asta

Publicat: 09 ian. 2014
1

@ Cum ati reactiona daca ati afla acest lucru despre partenerul de pat? @ Ofera detalii despre ei si garanteaza calitatea produsului oferit @ Ei sunt barbatii care si-au dat seama cum se pot face bani repede si usor, cu maxima discretie

Ei sunt barbatii care si-au dat seama ca nimic nu se arunca si ca totul se poate valorifica. S-au documentat si au inteles ca fiecare picatura le poate aduce bani frumosi. Stiu sa pastreze discretia si prefera sa se ascunda in spatele unor adrese de email sau id-uri false. Isi denumesc activitatea „comert cu fluide ale corpului uman”, fiind constienti ca totul se desfasoara in afara legii. Orice femeie ar innebuni daca ar afla ca partenerul de viata a dat un asemenea anunt la mica publicitate.

„Donez sperma. Am 30 de ani, inaltime 1.85 centimetri, constitutie atletica, aspect fizic placut, calitati intelectuale de exceptie, am absolvite mai multe facultati, provin dintr-o familie mult peste medie din toate punctele de vedere. Doresc sa ajut persoane care vor un copil sanatos, frumos si inteligent din partea unui barbat asemenea. Daca solicitanta doreste discretie, nu o voi contacta niciodata, iar daca va dori sprijin il va primi oricand”. Asa se descrie John la mica publicitate. Altii sunt mult mai directi si isi garanteaza potenta: „20.000 lei sperma calitate superioara”. Incredibil este ca pe aceste site-uri se intalneste cererea cu oferta. Zeci de femei din toate colturile tarii selecteaza barbati care sunt dornici de a dona o anumita cantitate de sperma pentru a avea un copil. Sunt femei singure, dar si cupluri, care se confrunta cu problema infertilitatii.

Donator de la 19 ani

Majoritatea donatorilor sunt pana in 30 de ani, iar cel mai tanar are doar 19 ani si este din judetul Neamt. Acesta s-a gandit ca poate da lovitura la Iasi printr-o simpla ejaculare, fara a se mai gandi la posibilitatea gasirii unui loc de munca. Un alt barbat, deceptionat dupa o intensa poveste de dragoste, s-a inscris pe lista donatorilor fiind sigur ca va da o dubla lovitura.

„Am avut o relatie, dar s-a terminat. A ramas insarcinata, dar a preferat sa faca avort. M-am hotarat sa ajut alte femei care vor cu orice pret un copil. Eu, in familie, am numai gemeni, deci ca material genetic este de calitate. Accept si inseminare directa sau ma pot deplasa la orice clinica, dar nu suport eu costurile. Nu pot spune un pret acum, dar il stabilim dupa primul set de analize. Calitatea costa”, a spus un barbat de 33 de ani, contactat telefonic.

Este o mare diferenta intre donarea de sperma si donarea de ovule. La un ciclu de donare de sperma se obtin spermatozoizi pentru zece cupluri, iar la o donare de ovule pentru unul, cel mult doua cupluri. Ovulele se considera produse de lux pe piata neagra. Singurul sacrificiu pe care trebuie sa-l faca un donator, dupa ce trece de toate testele si analizele, este abstinenta de cateva saptamani. „Nu conteaza motivul pentru care am facut acest anunt. Daca sunteti o persoana serioasa, rezolvam treaba repede, direct sau nu. Tot ce cer este maxima discretie. Am mai fost contactat de o doamna din Constanta, care mi-a spus ca ar vrea sa mergem la o clinica din Danemarca. Cand i-am zis pretul, s-a cam speriat, dar a zis ca ma anunta cand e pregatita sa faca acest pas. Nu vorbesc prea multe la telefon”, a mai spus un barbat ascuns in spatele pseudonimului Marco. Medicii de specialitate neaga ca ar exista acest gen de comert, mai ales ca in tara nu exista o banca de depozitare. Totusi, pe motoarele de cautare, orice femeie poate gasi o gama variata de lichid seminal, iar in acest mod copiii pot ajunge sa se nasca din anunturi.

Comentarii
  • Mi-e ciuda si ma amaraste lipsa de profesionalism jurnalistic, mi-e greata de parazitii societatii ,fie ei barbati, fie femei, care considera ca prostitutia le va tine de foame toata viata.Societate, trezeste-te din modul bolnavicios in care iti duci existenta!Site -urile sunt pline de tot felul de specimene exhibitioniste, luptati sa stopam mizeria umana, atat din realitate, dar si din virtual.
    Societate, trezeste-te din modul bolnavicios in care iti duci existenta!

Adauga un comentariu