National

Un fost director de liceu a facut sex in sala de sport – VIDEO

Publicat: 08 feb. 2013
1

Un fost director al unui liceu din Satu Mare si-a compromis intreaga cariera dupa ce si-a pierdut telefonul mobil.
In prezent este profesor de sport de la Colegiul Tehnic Traian Vuia” din Satu Mare. Ioan Sabau s-a filmat in timp ce facea sex intr-o incapere a salii de sport din liceu. Acesta s-a filmat in timp ce intretinea relatii sexuale in diverse pozitii cu o tanara blonda, in incinta scolii, scrie NordVest-Tv.ro. Scenele erotice s-au desfasurat intr-o incapere a salii de sport a liceului, aflate deasupra salii de sport a liceului, pe care insusi profesorul o amenajase.
Profesorul de sport apare intr-un filmulet si in mai multe fotografii alaturi de amanta lui, dezbracati, in timp ce faceau sex.
Ioan Sabau este casatorit si are o fiica. El este proprietarul unui Audi A6. Scandalul sexual al fostului director a ajuns in atentia publica dupa ce acesta si-a pierdut telefonul care continea filmuletele compromitatoare.
Sabau a ocupat in trecutsi functia de secretar executiv in organizatia PDL Satu Mare. El a mai fost implicat intr-un scandal mediatic dupa ce a fost acuzat ca ar fi ocupat functia de director al liceului pentru suma de 3.000 de lei.

Comentarii
Adauga un comentariu