Magazin

Un fost director McDonald’s, DEZVALUIRI BOMBA! Ce sa NU cumparati niciodata de la ei

Publicat: 06 mai 2016
1

In timp ce o persoana a sustinut ca a pastrat un Happy Meal timp de sase ani fara ca acesta sa se descompuna, la cele 32 de ingrediente gasite in nuggets de pui, mai putin carnea de pui, lantul de restaurante se confrunta acum cu o noua problema.

Un barbat ce pretinde ca a fost manager la unul dintre restaurantele McDonald’s a dezvaluit ca puiul folosit la burger provine din Thailanda.

“Nu comandati puiul la gratar. Este inghetat, iar atunci cand il dezghetam este gelatinos”, a declarat acesta pentru Reddit, adaugand ca puiul este semipreparat inainte de a fi inghetat si trimis din Thailanda, relateaza The Independent.

In urma declaratiilor barbatului, un purtator de cuvant al lantului fast-food a declarat ca restaurantele din Marea Britanie primesc pui ce provine din Marea Britanie sau Europa.

“Avand in vedere ca preparatele noastre contin 100% pui si avand in vedere cat pui achizitionam, este necesar sa apelam si la furnizorii din Brazilia sau Thailanda. Avem aceleasi standarde ridicate pentru toti furnizorii nostri”, a declarat reprezentantul McDonald’s.
Adauga un comentariu