Sport

Un fost jucător de la Politehnica Iași este la mare căutare! „M-au contactat 10 echipe din Liga I și altele din Germania, Grecia și Turcia”

Publicat: 11 iun. 2021
Andreias Calcan
Andreias Calcan, plecat de la Poli Iași pe finalul sezonului, contactat de nu mai puțin de 10 cluburi din Liga I, dar și multe altele din Germania, Grecia sau Turcia.

Andreias Calcan (27 de ani), plecat de la Poli Iași pe finalul sezonului, în urma unui conflict cu antrenorul Nicolo Napoli, nu duce lipsă de oferte. Mijlocașul ofensiv susține că a fost contactat de nu mai puțin de 10 cluburi din Liga I, dar și multe altele din Germania, Grecia sau Turcia.
Fostul jucător de la Poli Iași confirmă discuțiile cu nou-promovata în SuperLig, Adana Demirspor, dar spune că nu a luat încă o decizie privind viitoarea sa destinație.
350 de mii de euro este cota de piață a lui Andreias Calcan, potrivit Transfermarkt
24 de meciuri, 5 goluri și 3 pase decisive sunt cifrele lui Calcan la Poli Iași, în sezonul 2020/2021

Andreias Calcan este asaltat de oferte

Andreias Calcan a declarat că este asaltat de oferte și prima sa opțiune ar fi să meargă în Germania, chiar și în liga secundă.

„Sunt în discuții avansate cu cei de la Adana, dar și cu alte formații din Germania, Grecia sau din Liga I. Au fost discuții cu o echipă din liga a doua germană, din prima ligă greacă, din Turcia, iar din Liga I am vorbit cu mai multe formații. Abia s-a deschis perioada și deocamdată sunt tatonări. Performanța este pe primul loc, pentru că din punctul meu de vedere performanța aduce și bani mai mulți, trofeele aduc bani. Am pus pe primul loc performanța. Asta înseamnă un trofeu cucerit cu o echipă de primă ligă sau o promovare în primul eșalon. Eu aș prefera Germania, pentru că e o forță mondială, intri într-un alt sistem.

Liga a doua germană este un campionat foarte puternic, e de luat în seamă. Încă nu m-am decis, aștept o ofertă scrisă. Sigur, și Grecia este un campionat destul de bun, Turcia la fel. Sunt multe contacte, pentru că oamenii au apreciat cifrele mele din ultimul an și jumătate. Am avut cifre bune la Poli Iași, am jucat constant, am avut evoluții bune și oamenii au apreciat asta. Din Liga 1 am fost la discuții cu Sepsi Sf. Gheorghe, deși m-au contactat vreo zece echipe. Sepsi e cea mai viabilă variantă, au stabilitate. E de luat în considerare oferta celor de la Sepsi, au fost discuții chiar și față în față cu cei de acolo. Dar încă nu am ajuns la un consens, la un numitor comun”, a declarat Andreias Calcan.

Universitatea Cluj, Râmnicu Vâlcea, Willem II, Dordrecht, Almere, Viitorul, Ujpest și Poli Iași sunt formațiile pentru care a evoluat Andreias Calcan.

Comentarii
Adauga un comentariu