Actualitate

Un fost liberal sare la gatul lui Klaus Iohannis: Demisioneaza! Ai fost sustinut de niste penali

Publicat: 21 mai 2019
1

Fostul lider liberal Aristotel Cancescu il ataca dur pe presedintele Klaus Iohannis transmitandu-i ca a ajuns in functie sprjinit de oameni pe care acum ii numeste „penali” si ca 70% din primarii si viceprimarii PNL au in prezent dosare penale. „Ce ai facut Klaus pentru ei?”, intreaba Aristotel Cancescu.

Lovitura dura pentru Klaus Iohannis. Ce a decis CNA cu privire la referendum

„Le promiti ca daca mai castigi un mandat ii bagi pe toti la puscarie! Un procuror dement le-a facut aproape la toti primarii din judetul Brasov, dosare penale, in mod obsesiv. Acesti primari trebuie sa fie prosti sa te mai sprijine, pe tine si PNL-ul!”, transmite Cancescu intr-o scrisoare deschisa in care ii cere presedintelui sa demisioneze pentru ca a fost „sustinut de niste penali”.

Comentarii
  • Înțeleg că mândra oștire germană are probleme ? 70% din aleșii locali ? Mein Fuhrer, propun pentru Wehrmacht un soluțion pentru simplificațion la șituațion. Întrucât bravii noștri oștași se chinuie cumplit, de pe urma rănilor căpătate în luptă, propun soluțion simplu, orice bou fiind capabil fiind să aplice. Scoatem revolverul și-i împușcăm în cap, în gură sau la baza craniului, în ceafă. Dacă nu le place glonț, putem încerca cu fiole de cianură. Dacă Reich nu e, viața lor e-n zadar, mai bine în Walhalla decât Gefangnis. Heil !

  • Iohannis penal, il asteapta puscaria pe mutul românilor. Sa-l iau in aer pe Iohannis si Prima doamna, Carmen lesbiana

Adauga un comentariu