Actualitate

Un fost ministru aduce acuzații grave la adresa Guvernului: „Amenzile pentru încălcarea restricțiilor sunt o taxă mascată!“

Publicat: 05 mai 2020
1

Un fost ministru acuză Guvernul că a introdus o nouă taxă – amenzile. Radu Oprea, senator PSD, spune că valoarea amenzilor este mai mare decât impozitul pe profit pe primul trimestru.

„Au introdus taxări noi, că amenzile care au fost aplicate pentru mai mult de 300.000 de români şi care au o valoare incredibilă de peste 600 de milioane de lei reprezintă o nouă taxă, pentru că a depăşit valoarea, de exemplu, a impozitului pe profit pe primul trimestru. Deci e o taxă mascată a Guvernului”, a spus Radu Oprea.

Reacţia social-democratului a venit ca urmare a declaraţiilor ministrului de Finanţe, Florin Cîţu, cu privire la încasările la buget de luna trecută.

Florin Cîţu spunea că încasările sunt mai bune decât anul trecut: „Avem rezultate, dar trebuie să fie mult mai bune ca să nu avem probleme în viitor.

Amenzile la care se referă Radu Oprea au fost date românilor care nu au respectat prevederile ordonanţelor militare.

Până în prezent nu se cunoaşte câte amenzi au şi fost plătite.

Comentarii
  • Majoritatea acestor amenzi a fost data analfabetilor, prostituatelor, cersetorilor si la etnia rroma. Acesti oameni, parte din ei deja plecati cu ajutorul presedintelui tarii si a Guvernului, nu vor plati aceste amenzi, intervenind apoi prescriptia. Deci cine ii trage la raspundere pe ce ce au facut aceasta mascarada? Opozitia e cu capul la cutie, ONG-urile tac malc, Parchetul si Avocatul Poporului la fel si uite asa, cineva si-a indeplinit misiunile.

Adauga un comentariu