Local

Un fost politist spera sa fie eliberat din puscarie

Publicat: 15 feb. 2015
1

Catalin Ilisanu, un fost politist iesean, sustine ca si-a executat pedeapsa si ca ar putea fi eliberat conditionat. La inceputul lunii decembrie 2014, acesta a depus o cerere de liberare conditionata la Judecatoria Iasi, care a fost respinsa. Ilisanu a contestat solutia Judecatoriei la Tribunal si asteapta ca in urmatoarea perioada sa primeasca un raspuns favorabil.

Desi avea o viata de politist destul de linistita, Catalin Ilisanu si-a dat seama ca poate castiga sume frumoase de bani, prin modalitati mult mai usoare, si a inceput sa pacaleasca, in prima instanta, satenii din Golaesti. In fata persoanelor care nu il cunosteau se prezenta ca fiind detectiv particular, angajat al Serviciului de Evidenta Informatizata a Persoanei sau ofiter in cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera si promitea ca poate rezolva orice problema, bineinteles, contracost. A incasat bani ca sa puna pile la examenul pentru permisul de conducere, pentru a facilita angajarea la Inspectoratul Judetean de Jandarmi, pentru a obtine locuri de munca in Canada sau pentru a elimina diverse mentiuni din cazier si de pe pasaport. Persoanele pe care le-a inselat l-au reclamat colegilor lui de la politie, iar in noiembrie 2010, Catalin Ilisanu a fost condamnat la 4 ani de inchisoare pentru inselaciune. Printre pagubiti s-a aflat chiar si bulibasa din Ciurea, Ferdinand Stanescu, care l-a angajat pe Ilisanu ca detectiv. Ilisanu a fost fugit din tara in ultimii ani, fiind bagat in spatele gratiilor in ianuarie 2014.

Comentarii
  • Mai,nea …Boacana ,ma lasi ??
    De unde atatia colegi,stii tu cat a lucrat acest escroc in Politie ?
    Mai informati-va inainte de a scrie prostii; vezi ca faci numai …oacane , Catalin , pan’ s-a gasi vreun bocait sa te traga de …raspundere ; incolo … s’auzim numa’ de bine !

Adauga un comentariu