Sport

Un fotbalist de nationala are CANCER!

Publicat: 17 sept. 2014
1
Internationalul argentinian Jonas Gutierrez lupta cu cancerul, insa a fost sfatuit sa plece de la Newcastle dupa ce s-a aflat despre drama sa.
Jonas Gutierrez s-a accidentat in primavara anului trecut si a cerut investigatii amanuntite. Cand medicii i-au facut mai multe teste, acesta au aflat ca sufera de cancer testicular. Era septembrie 2013 cand toata lumea a aflat ca sufera de cancer. Gutierrez a inceput chimioterapia, insa cand clubul a aflat exact ce are, el a fost dat afara.
„M-am intors la Newcastle in noiembrie 2013, insa la mijlocul lui decembrie, managerul Alan Pardew mi-a spus ca e cel mai bine pentru mine sa plec, sa-mi gasesc alta echipa. Nu ma asteptam la asa ceva din partea lui.

Citeste si:Fotbalul e sportul in care s-au facut cele mai multe controale antidoping

Le-am spus oamenilor din jur, unora dintre ei, ca m-am ras pe cap pentru ca am pierdut un pariu, nu am vrut sa spun tuturor ce am patit.
Acum, cea mai grea parte s-a terminat, mai am doar cateva sedinte de chimioterapie. Sfarsitul tratamentului este mai aproape cu fiecare zi ce trece si sunt aproape vindecat.
Gabriel Heinze a fost de mare ajutor, m-a sunat si mi-a spus ca continui sa lupt… un tip ca el, un caracter puternic, mi-a fost de un real ajutor.
Am vrut sa spun adevarul ca sa ajut oamenii, daca pot. Am primit un email de o persoana in aceeasi situatie ca si mine, zilele trecute”, a spus Guttierez in presa din Argentina.
Jonas Gutierrez a plecat de la Newcastle la Norwich, sub forma de imprumut, in ianuarie 2014. Clubul cu care are contract, inca, nu i-a platit vreo parte din tratament, nici operatia de inlaturare a tumorii canceroase.
 
Adauga un comentariu