National

Un fotbalist s-a ARUNCAT in fata TRENULUI! Iubita sa este in stare de SOC: „M-ai lasat singurica”

Publicat: 22 oct. 2014
1
Un tanar fotbalist in varsta de 21 de ani si-a pus capat zilelor in noapte de luni spre marti, aruncandu-se in fata trenului.
Ionut Lucian Radu din comuna Cirligele (Judetul Vrancea) a venit cu masina pana in dreptul liniei de cale ferata. A scris doua bilete de adio si si-a lasat cheile langa roata, apoi a recurs la acest gest socant. Unul dintre biletele de adio era adresat mamei sale, iar celalalt iubitei, care ar fi plecata in Italia. Monitorulsv.ro scrie ca din informatiile primite de la anchetatori, care au citit acele doua mesaje, tanarul s-ar fi sinucis din dragoste.

Citeste si: Nesu a cerut ca rezultatul autopsiei tatalui sau sa nu fie facut PUBLIC. Oare ce are de ascuns?

Marti, prietena sa a postat un mesaj pe pagina de Facebook: „Viata mea… m-ai lasat singurica… in lumea asta atat de rea. Mi-ai sfasiat inima… nu mai pot de durere si de suferinta. Nu mai pot. Numai Dumnezeu stie durerea mea si numai el intelege! El este singurul care stie cat de mult ne iubeam. Mi-ai promis ca ma faci mireasa. Ufff ma rog pentru sufletul tau, nu inteleg… sunt atatea intrebari fara raspuns… Nu mai pot… Nu am putere nici sa merg… M-ai lasat nenorocita… Cine imi mai spune mie te iubesc. Vei ramane vesnic in inima mea, ma rog la Bunul Dumnezeu sa imi dea putere… sa fiu tare… iar tie sa iti linisteasca sufletelul chinuit… dragostea mea Dumnezeu sa te ierte, iubirea mea!”, a scris tanara.
Adauga un comentariu