Magazin

Un fotomodel arunca BOMBA! „Unele fete ISI SCOT DINTII PENTRU A ARATA MAI SLABE”

Publicat: 24 sept. 2013
1

Viata frumoaselor care defileaza sclipitoare pe marile podiumuri de moda pare una fascinanta, insa in spatele scenei se ascund adevarate drame.

Fotomodelul rus Katia Elizarova a vorbit, intr-un recent interviu, despre culisele intunecate ale meseriei si de renuntarile uriase prin care trece un top-model pentru a avea succes.

„Exista oameni influenti care incearca sa te aduca in cluburi pentru a capta atentia unor barbati mai in varsta. Nu e parte deloc placuta a meseriei de fotomodel. Insa daca agentia pentru care lucrezi nu te-a platit de cateva luni si nu ai ce sa mananci, iar cineva vine si iti spune ca da o masa gratis in club, fireste ca te duci”, a povestit fotomodelul de origine rusa.

Rusoaica, care a lucrat 12 ani ca manechin, a povestit si de presiunea teribila la care sunt supuse fetele, carora li se cere sa arate ca niste schelete. „Am cunoscut fete care erau bulimice, care foloseau cocaina pentru ca sa aiba obrajii trasi. Unele fete chiar isi scoteau dintii pentru a arata mai slabe la fata”, a dezvaluit Katia Elizorva.

Mananca bucati de bumbac cu suc de portocale
Si aceasta nu este totul! Bria Murphy, fiica actorului Eddie Murphy, in varsta de 23 de ani a vorbit recent despre sacrificiile pe care le fac modelele pentru a slabi.

Ea a povestit ca adesea modelele apeleaza la o tehnica neobisnuita de hranire. „Sunt fete care mananca bucati de bumbac cu suc de portocale”. Inmoaie dischetele demachiante in suc ca sa simta ca sunt satule. Bumbacul se dizolva, dar pana atunci creaza senzatia de satietate”, a marturisit ea.

Dezvaluirea Biriei este sustinuta si de editorul Vogue Australia, care a povestit despre cazul unor modele care ingerau diverse materiale pentru a le taia pofta de mancare.

Un studiu arata ca acum 20 de ani, un manechin mediu avea cu 8% mai putin decat o femeie medie. Acum, ea este cu 23% mai slaba.

Sursa: libertatea.ro

Adauga un comentariu