Magazin

Un ginecolog a violat zeci de femei care voiau sa avorteze

Publicat: 19 nov. 2013
1
Un ginecolog din Ghana si-a fortat cel putin 52 dintre paciente sa faca sex cu el. Femeile, care veneau la clinica sa faca avort, erau mintite de doctor ca operatia nu ar avea succes daca acestea nu ar face sex cu el. Doctorul, al carui nume nu a fost dat publicitatii, a fost prins in urma unei investigatii cu camera ascunsa. Filmuletele, realizate la clinica sa dintr-o suburbie a capitalei Accra, sunt prea dure si nu pot fi reproduse.
Victimele doctorului erau femei intre 20 si 40 de ani, care au platit intre 80 si 200 de dolari pentru „interventiile” chirurgicale. Conform investigatiei, doctorul le spunea femeilor ca avortul va reusi doar daca acestea au un penis erect in interiorul lor, in momentul realizarii operatiei.
Doctorul a fost demascat dupa ce un jurnalist ghanez s-a deghizat in om de serviciu si a montat o camera video in cabinet. In prezent, medicul se afla in arestul politiei si se pregateste pentru tribunal. Presa ghaneza sustine ca, de-a lungul carierei, doctorul a „ajutat” peste 1.000 de femei sa avorteze ilegal, potrivit gandul.info.
Adauga un comentariu