BZI LIVE

LIVE VIDEO – Un grup de tineri au înființat o asociație de promovare a designului. Oana Aivănoaei și Dinu Rusu vorbesc la BZI LIVE despre artă și creativitate – FOTO

Publicat: 21 ian. 2021

Vineri, 22 ianuarie 2021, începând cu ora 11:00, în studioul BZI LIVE va fi abordată o nouă temă din domeniul artei. Invitații Roxanei Caraiman vor fi Dinu Rusu și Oana Aivănoaei, respectiv președintele și vicepreședințele Asociației de Dezvoltare a Designului Plus. Cei doi artiști vor discuta despre scopul ONG-ului proaspăt înființat, modul de organizare și facilitățile oferite elevilor și proaspăt absolvenților de studii universitare în domeniul designului, dorința de a duce această artă la un nivel cât mai înalt și solicitările clienților în materie de design ambiental, grafic sau industrial.

Care sunt avantajele și dezavantajele profesiei de designer în România, cum pot fi caracterizate gusturile oamenilor pentru obiecte de design, ce costuri implică amenajarea unei locuințe și care sunt cele mai prețioase sfaturi pe care le poate oferi un designer vor fi alte teme abordate. De asemenea, Oana Aivănoaei și Dinu Rusu vor discuta și despre expoziția intitulată „Microtextură într-un univers paralel”, care a debutat la începutul săptămânii și va fi accesibilă publicului până la mijlocul lunii februrarie la Casa de Cultură „Mihai Ursachi” din Copou, Galeria de Artă „Labirint”.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizari.

Adauga un comentariu