Magazin

Un hacker rus a descoperit cum toate aplicatiile Apple pot fi descarcate GRATUIT

Publicat: 15 iul. 2012

Companiile mari de genul Apple se confrunta zilnic cu atacuri ale hackerilor, iar uneori acestia reusesc sa faca o mica bresa in sistemul de securitate.

Asa s-a intamplat si zilele trecute, cand un hacker rus a reusit sa descopere o cale usoara de a intra gratis in posesia mai multor aplicatii Apple. Problema companiei este una uriasa, daca stam sa ne gandim ca acestea se comercializeaza numai contra-cost si principalele venituri vin din vanzarile de aplicatii.

Si numai ca a descoperit acesta metoda, dar hackerul rus a facut-o si publica! Astfel, utilizatorii de iPhone sau iPad pot sa descarce datele de securitate de pe site-ul hackerului si sa schimbe o setare pe dispozitivul lor, la conexiunea de wireless.

De asemenea, hackerul pe nume ZonD80 a postat pe Youtube si un filmulet in care isi face publica metoda si explica modul in care ceilalti pot avea orice aplicatie vor, gratuit. Ulterior, filmuletul a fost scos de pe internet.

Sursa: libertatea.roloading...

Comentarii
  • Prostovane care ai scris articolul nu poti descarca aplicatia gratuit ci poti cumpara direct din aplicatie anumite beneficii. SE NUMESTE IN APP STORE idiotule daca scrii un articol scrie-l corect nu duce lumea in eroare.

Adauga un comentariu