International

Un hoț a trezit proprietarul casei după ce a început să îi sugă degetele de la picioare

Publicat: 13 ian. 2021
colaj cu degete de la picioare și mașina de poliție
un hoț a trezit proprietarul casei în momentul în care a decis să îi sugă degetele de la picioare

Autoritățile din Florida sunt în căutarea unui bărbat suspectat că a pătruns în casa altui bărbat și a supt degetele de la picioare în timp ce dormea. Victima dormea în timp ce hoțul a pătruns în imobil şi a început să îi lingă degetele de la picioare.

Întâmplare hazlie în Floria, SUA, după ce un bărbat a anunţat autorităţile asupra faptului că în casa lui a pătruns un bărbat care a început să îi lingă picioarele.

Spărgătorul de case nu a putut rezista tentaţiei

Întâmplarea hazlie a avut loc în Ajunul Crăciunului. Moment în care, în timp ce dormea, victima s-a trezit cu degetele de la picioare linse de suspect. Concret, spărgătorul de case nu a mai putut rezista tentaţiei şi a început să îi lingă degetele de la picioare victimei.

Bărbatul s-a trezis şi şi-a întrebat agresorul despre intenţiile lui. Acesta i-a cerut bani şi atunci când a observat că victima nu are, a menţionat că a venit pentru a-i linge degetele de la picioare. Ofiţerii de poliţie au declarat presei din SUA ca după incident a urmat o altercaţie, moment în care a agresorul a mai încercat, de data aceasta fără succes să îi sugă degetele de la picioare. Victima este un bărbat în vârstă de 20 de ani.

Revoltat că planul nu a mers, bărbatul s-a urcat pe maşina victimei, înainte de a pleca, spărgând parbrizul acesteia. Momentan nu s-au făcut arestări dar oamenii legii îl caută pe agresor în baza probelor ADN prelevate din saliva suspectului, salivă care se afla pe degetele de la picioarele victimei. Cercetările sunt în curs de desfăşurare.

Adauga un comentariu