Eveniment-Social

Un iesean a descoperit ca apare in acte ca fiind injunghiat in timp ce era in vacanta cu sotia sa!

Publicat: 17 aug. 2016
1
Ieseanul a primit o veste in urma cu patru ani, in timp ce se afla in vacanta cu sotia, ca figura ca fiind internat la SpitalulSfantul Spiridon” din Iasi in urma unei injunghieri in zona abdomenului si chiar operat de urgenta. Ajuns inapoi acasa, barbatul a incercat sa descopere cum si cine a reusit sa-i foloseasaca CNP-ul pentru decontarile medicale, dar nimeni nu a reusit sa il lamureasca. In acest caz a fost deschis un dosar penal de inselaciune, inregistrat in anul 2015 si a fost redeschis anul acesta pentru investigatii, in urma unei contestatii.

Vezi si Sfanta Maria, sarbatorita cu o baie de sange la Iasi. Zeci de ieseni au ajuns la spital

 
Barbatul spune ca se lupta cu morile de vant din 2014, cand a descoperit ca ar fi avut o plaga injunghiata in abdomen. Medicul de familie i-a comunicat acest lucru, dupa un control facut de Casa de Asigurari de Sanatate. Nu stie cum, in fisa lui de observatie apare ca a fost internat trei zile la Spitalul „Sfantul Spiridon” din Iasi. Insa barbatul sustine ca nu a fost niciodata operat si nu stie cine s-a folosit de CNP-ul sau. „Am mers la medicul de familie sa cerem o reteta pentru o boala cronica si ni s-a spus ca ii pare rau ca trebuie sa ne spuna… de ce ati venit sa luati reteta daca stiati ca domnul este internat? Noi am ramas stupefiati. La foaia de observatie exista cuponul de pensie, CNP-ul, numele, adresa si acordul pentru interventie”, a spus sotia barbatului. 

Vezi si EXPLOZIV! Pacientii din acest spital sunt ingroziti! Numarul victimelor creste de la o zi la alta. Motivul este scandalos!

Reprezentantii spitalului si ai Casei de Asigurari spun ca a fost doar o confuzie de nume. „Realitatea e ca cel internat avea o plaga de gamba. Eroarea privind CNP-ul apartine retelei informatice a spitalului”, a declarat Prof. dr. Stefan Georgescu, director medical la Spitalul „Sfantul Spiridon” din Iasi. Monalisa Artenie, purtator de cuvant CJAS Iasi a declarat si ea ca „s-a constatat ca pe acest pacient, furnizorul de servicii spitalicesti a raportat electronic eronat. Nu este vorba de un prejudiciu la fondul de sanatate”. Barbatul nu accepta insa aceste explicatii, si cere si daune morale de 30.000 euro, pentru utilizarea datelor personale de catre spital, fara drept.
Adauga un comentariu