Actualitate

Un iesean a fost tepuit de eMag. Raspunsul companiei a fost naucitor

Publicat: 03 mart. 2015
1

@ Compania eMag refuza sa rezolve problema unui client care a achizitionat un aparat aflat inca in garantie @ Pentru a scapa de problema, cei de la societate au motivat ca aparatul a intrat la apa si barbatul este bun de plata

Un barbat din Iasi care si-a achizitionat un telefon prin magazinul eMag a primit un raspuns socant de la reprezentantii companiei dupa ce a dus aparatul la reparat. Practic, Marius Barbulescu s-a trezit ca trebuie sa achite circa 1.300 lei ca sa repare aparatul, un model Samsung Galaxy S III, aflat inca in termen de garantie. Firma care ar fi trebuit sa-l repare a refuzat sa faca acest lucru, motivand ca telefonul a intrat in contact cu apa si astfel era vina proprietarului. Barbulescu a aratat ca telefonul s-a mai defectat de cateva ori de cand a fost cumparat.

Citeste si: Feriti-va de tepe! Ce a patit un iesean din cauza eMag intrece orice imaginatie

„Va informam ca situatia produsului dumneavoastra inregistrat in service Depanero a fost finalizata cu statusul: refuz garantie. Daca ati trimis produsul catre service folosind serviciul de Pickup&Return acesta va fi expediat prin curier la adresa mentionata de dumneavoastra. Daca ati adus personal produsul in service-ul Depanero, va invitam sa il ridicati din locatia in care l-ati predat. Programul nostru este de luni pana vineri intre orele 09:00 si 20:00, iar sambata intre 10:00 si 14:00. Daca produsul a fost predat intr-un showroom eMag, altul decat cel din Bucuresti, va putea fi ridicat din respectivul showroom, dupa primirea notificarii prin SMS si e-mail cu textul «receptionat in showroom»”, se arata in raspunsul de la eMag pe care l-a primit ieseanul. Barbatul nu s-a lasat mai prejos si a depus o plangere la Comisariatul Judetean pentru protectia Consumatorului (CJPC). De altfel, reprezentantii Comisariatului au mentionat ca plangerea ieseanului este in curs de solutionare.

Comentarii
  • Voi astia de la BZI sunteti chiar penibili. Pe langa ca nu aveti ce sa mai publicati, reinviati articole de saptamana trecuta. Mai mult de atat nu inteleg ce treaba aveti voi cu Emag-ul…Sau cred ca stiu ce treaba aveti….nu v-a mers cu cioara vopsita la ei si de atunci am observat ca le cam purtati pica. Asa va trebuie analfabetilor.

    In fiecare zi ma distrez cu voi. Fara voi, viata e pustie si fara culoare. Tre sa am si eu niste prosti de care sa rad.

  • Am impresia ca si tu esti un fel de rupt care nu a cumparat nimic in viata lui de la Emag pentru ca muncesti pentru salariul minim pe economie sau chiar stai dupa pensia parintilor. Mi-e sila de tine, ruptule. Taci si inghite ca-ti meriti soarta….nu v-a placut scoala dar aveti internet acasa si „leptop” de pe olx.

    Jet sa nu te vad.

Adauga un comentariu