Local

Un iesean camatar in Danemarca, bagat dupa gratii de politisti

Publicat: 06 feb. 2015

În cursul zilei de 5 februarie, politistii Biroului Urmariri din cadrul IPJ Iasi i-au depistat si retinut pe doi ieseni care incercau sa scape de organele de ordine dupa ce au fost condamnati la puscarie, fiind vorba despre Ovidiu L., in varsta de 43 ani, din comuna Comarna, si Constantin B., de 34 ani, din comuna Prisacani, judetul Iasi. Fata de Ovidiu L., autoritatile judiciare din Danemarca au emis la data de 2 decembrie anul trecut un mandat european de arestare pentru mai multe fapte de inselaciune, furt calificat si camatarie, comise pe teritoriul acestui stat. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lânga Curtea de Apel Iasi si ulterior instantei de judecata care a dispus predarea catre autoritatile daneze, context în care a emis mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 15 zile. Acesta era urmarit la nivel international si a fost introdus în arestul IPJ Iasi.

Citeste si: EXCLUSIV. Accident mortal in apropiere de Iasi

„Pe numele lui B. Constantin, Tribunalul Iasi a emis la data de 4 februarie 2015 un mandat de executare a pedepsei, fiind condamnat la 5 ani închisoare pentru savârsirea infractiunii de tentativa la omor. În seara aceleiasi zile, politistii l-au depistat pe Nicolae G., de 29 ani, din Iasi, acesta având emis pe numele sau un mandat de executare a pedepsei de 2 ani si 5 luni închisoare pentru infractiunile de conducere a unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legala si conducere a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere. Faptele au fost comise pe raza orasului Iasi în anul 2011, acesta sustragându-se de la executarea pedepsei.loading...

Comentarii
  • Cel condamnat la 2 ani si 5 luni pentru conducere sub influienta alcoolui a primit mandat in sedinta la curtea de apel pe 28.01.2015, nu in 2011 cum scrie in articol. Nu a omorat pe nimeni.

Adauga un comentariu