Eveniment-Social

Un iesean nu mai poate intra in propria casa. Motivul este socant

Publicat: 10 dec. 2015
1

@ De mai bine de cativa ani, un iesean nu mai are liniste @ Barbatul a intrat in razboi atat cu rudele, cat si cu sefii primariei, care i-au luat abuziv o suprafata de teren @ Barbatul a ajuns la capatul rabdarii, dupa ce si-a cautat dreptatea si prin salile de judecata

Scandal monstru intr-o localitate din judetul Iasi. Un localnic a pornit o disputa impotriva primarului, dupa ce acesta i-a blocat accesul la propria locuinta, in mod abuziv. Dumitru Chiparus sustine ca primarul comunei Ceplenita, Dumitru Laiu, a facut in asa fel incat i-a anulat dreptul la proprietate, in mod total abuziv. Necazurile omului au inceput in urma cu cativa ani, de la o suprafata de teren disputata intre rude. Omul detinea o suprafata de 1.000 metri patrati si una de 2,13 hectare, care au fost insa cumulate de actuala conducere a primariei, iar barbatul s-a trezit fara teren si fara cale de acces catre propria locuinta.

„Acum cativa ani, am obtinut o autorizatie pentru o locuinta. In anii ’90 am ridicat casa si totul a fost frumos pana acum o perioada, cand actualul primar a transformat locul meu de casa in spatiu public. A facut uz de abuz intelectual si cu asta am ajuns sa ma lupt. Eu am toate actele obtinute legal si justificat si cu toate ca am castigat la prima instanta, lucrurile s-au schimbat. Am facut si plangere penala la Parchet, pentru a mi se face dreptate. Sper ca lucrurile sa se schimbe. Acum nu mai am dreptul sa intru in propria casa, pentru ca nu mai am acces in curte. Practic, nu mai am pe unde trece”, a mentionat Dumitru Chiparus. In plus, acesta se bate in instanta cu un var, Constantin Chiperi, pe suprafata de 1.000 metri patrati pe care are casa ridicata de la parintele sau.

„Datorita faptului ca primarul si viceprimarul sunt rude cu Constantin Chiperi, cel care m-a actionat in instanta, ma simt nedreptatit si fara posibilitatea de rezolvare a problemei pe plan social. De aceea am si sesizat Judecatoria. Eu m-am saturat sa umblu prin instanta sa mi se faca dreptate si sa recapat ce este al meu”, a adaugat ieseanul. In schimb, primarul comunei Ceplenita nu a putut fi contactat pentru a-si exprima un punct de vedere.

Adauga un comentariu