Local

Un ieșean s-a gândit să-și facă un cadou chiar la Gară! A vrut să plătească o domnișoară ca să-i satisfacă fanteziile, dar a rămas fără bani și cu pantalonii în vine! (EXCLUSIV)

Publicat: 25 iul. 2022
Un bărbat cu bani în mână și prostituate la stradă
Un bărbat a fost jefuit de câteva mii de euro de o tânără care îi promisese o partidă de sex

Un individ din Iași a vrut să plătească o domnișoară ca să-i satisfacă fanteziile erotice, dar a rămas fără bani și cu pantalonii în vine! Incidentul a avut loc în zona Gării Iași. În urma acestuia, tânăra a fost dată pe mâna Poliției și, acum, va fi nevoită să dea explicații în instanță

Un bărbat din Iași a vrut să plătească o tânără ca să îi satisfacă fanteziile sexuale. Numai că individul a rămas și fără bani, și cu pantalonii în vine. În urma incidentului, tânăra a fost dată pe mâna oamenilor legii, iar, acum, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au decis că procesul Laviniei Oncică poate începe.

„Instanța constată competenţa instanţei şi legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală în cauză, privind-o pe inculpata Lavinia Oncică, trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Dispune începerea judecăţii cauzei privind-o pe inculpata Lavinia Oncică”, au afirmat judecătorii ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Lavinia Oncică i-a promis că îi va satisface fanteziile sexuale

De remarcat este faptul că decizia instanței nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Anchetatorii ieșeni spun că Lavinia Oncică a intrat în vizorul lor în luna aprilie a acestui an.

„În noaptea de 9 aprilie 2022, în jurul orei 4:30, în timp ce se afla în spatele blocurilor L20 și F4, situate la intersecția de pe strada Gării, sub pretextul întreținerii de raporturi sexuale, profitând de starea de ebrietate şi de neatenția persoanei vătămate, inculpata a sustras din buzunarul stâng al pantalonilor acestuia suma de 16.000 de lei, prejudiciul nefiind recuperat”, au subliniat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Suspecta, identificată cu ajutorul camerelor de supraveghere din zonă

După ce l-a stors de bani pe „client”, tânăra s-a făcut nevăzută. Când și-a dat seama că a rămas fără mai bine de 3.000 de euro, bărbatul s-a trezit brusc din beție. Acesta a mers direct la Poliție, unde a povestit prin ce a trecut. La scurt timp, oamenii legii au demarat cercetările. Aceștia au mers pe fir și au verificat camerele de supraveghere din zona Gării Iași. Astfel, agenții au identificat-o pe Lavinia Oncică.

Tânăra a fost dusă la audieri. După strângerea tuturor probelor și luarea tuturor declarațiilor în cauză, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată a Laviniei Oncică, sub acuzația de furt calificat. Din păcate, în ultimii ani, anchetatorii au descoperit tot mai multe astfel de situații, în care indivizi doritori de senzații tari, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, apelează la diverse domnișoare. Numai că indivizii se trezesc lăsați și fără bani, dar și cu pantalonii în vine.

Acum, după ce un ieșean a vrut să-și satisfacă fanteziile, tânăra care l-a jefuit va fi nevoită să dea explicații în instanță.
Comentarii
  • La puscarie cu prostituata, nu au scrupule jegoasele astea , ar face si crima pentru bani, se mai duc si la politie sa faca plangeri false si mincinoase ca au fost violate sau talharite, niste scursuri ale societatii

  • la ora 4.30 dimineata cand ai pe tine 16.000 lei si ceri o m*** in zona Garii cam iti cauti ghinionul singur! parca ti-o cauti cu lumanarea! dar si la 12.00 ziua cand ai pe tine 16.000 lei ti-o cauti cu lumanarea, daramite la ora 4.30 dimineata cand deabia se cracaneaza de ziua si mai ales unde? in zona Garii? asta tine de prostie care rage dimineata ca o vaca pe imas.

Adauga un comentariu