Local

Un iesean se clatina cu toate ca nu a consumat alcool. Iata care a fost motivul

Publicat: 04 aug. 2016
1

Politistii locali din cadrul Serviciului Siguranta Circulatiei s-au sesizat cu privire la un conducator auto care a oprit neregulamentar autoturismul în statia destinata mijloacelor de transport public în comun, situata în Targu Cucu. Politistii au legitimat conducatorul auto. De asemenea, în urma verificarilor efectuate, a reiesit ca persoana în cauza are permisul de conducere retinut din data de 16.06.2016. Conducatorul auto a fost preluat de catre agentii din cadrul Biroului Politiei Rutiere pentru continuarea verificarilor si dispunerea masurilor legale ce se impun în acest caz.

De asemenea, ieri, în jurul orelor 1:45, patrula mixta formata dintr-un agent din cadrul Sectiei I Politie si un politist local, a fost sesizata cu privire la faptul ca pe strada Sarmisegetuza, un autoturism a acrosat un altul si a parasit locatia. Politistii au procedat la verificarea zonei si la scurt timp, pe bulevardul Dacia, a fost oprit în trafic conducatorul auto care a produs tamponarea. In urma testarii cu aparatul etilotest marca Dragger, a rezultat o alcoolemie de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tinând cont de faptul ca în momentul legitimarii persoana în cauza si-a pierdut echilibrul, politistii au continuat verificarile, ocazie cu care în interiorul autoturismului a fost gasita o tigara partial consumata, confectionata artizanal, care continea un produs vegetal de culoare verde-oliv, cu miros întepator. Având în vedere ca produsul vegetal este suspect a fi drog, tigara a fost ridicata si predata catre laboratorul de analiza a drogurilor din cadrul Inspectoratului General de Politie, Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Iasi, pentru continuarea verificarilor si dispunerea masurilor legale ce se impun în acest caz.

Adauga un comentariu