Eveniment-Social

Un iesean si-a spart capul dupa ce a cazut de la etajul trei

Publicat: 10 apr. 2013
Dupa ce a iesit de pe usa propriului apartament, un iesean de 59 de ani a ajuns direct pe mana medicilor de garda de la Urgente. Laurentiu B., care locuia la etajul trei, a cazut pe scari lovindu-se puternic la cap. Ieseanul nu-si mai aminteste decat ca a vazut negru in fata ochilor si, din cauza unei ameteli puternice, s-a dezechibrat si s-a trezit direct pe patul de spital.
Acesta a fost diagnosticat  cu traumatism cranio-cerebral cu pierdere de cunostinta, contuzie toraco-abdominala si traumatism la nivelul coloanei dorso-lombare. Dupa ingrijirile de prim-ajutor, pacientul a fost transferat la Neurochirurgie.


loading...

Comentarii
  • Spitalul de Neurochirurgie din Iasi este cel mai sinistru loc pe care l-am cunoscut: acolo mi-a fost omorata mama de niste criminali in halate albe. Cat i-am blestemat si ii mai blestem cu toate blestemele din lume sa cada pe ei si pe familiile lor. Copiii celor vinovati, copiii dr. Ziyad Faiyad, dr Turliuc Dana, dr Dorobat, sa sfarseasca pe un pat de spital, asa cum a sfarsit mama mea in spitalul ala.

Adauga un comentariu