Eveniment-Social

Un important reprezentant al UAIC Iași a dialogat despre de ce este important să sprijinim antreprenoriatul, cum se pot implica viitorii studenți în activități SAS și cum s-au derulat activitățile în pandemie, în Studioul BZI LIVE – FOTO/ VIDEO

Publicat: 24 iun. 2020
Prof. univ. dr. Sorin Gabriel Anton, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor (FEAA) din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza (UAIC) Iaşi a venit în Studioul BZI LIVE

Miercuri, 24 iunie 2020, la ora 15.00 a fost programată o nouă ediţie – dialog în Studioul BZI LIVE! Despre importanţa şi susţinerea antreprenoriatului în rândul studenţilor alături de un invitat special, prof. univ. dr. Sorin Gabriel Anton, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor (FEAA) din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza (UAIC) Iaşi.

Alături de universitar au fost abordate următoarele aspecte punctuale: de ce este important să sprijinim antreprenoriatul şi ce fel de antreprenori trebuie să susţinem, cum s-a adaptat Societatea Antreprenorială Studenţeasca din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi (SAS UAIC) la condiţiile de după apariţia pandemiei de COVID-19 pentru a oferi studenţilor activităţi extracuriculare pentru dezvoltarea competentelor şi abilitaţilor antreprenoriale. Pe de altă parte, dialogul a cuprins şi idei ce ţin de cum se pot implica viitorii studenţi în activităţile SAS-UAIC care urmează a fi implementate.

De asemenea, alături de prof. univ. dr. Sorin Gabriel Anton s-au mai prezentat şi elemente legate de mediul academic, cum s-au derulat activităţile în pandemie sau oferta Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor din Iaşi la admiterea de anul acesta. De precizat că universitarul Gabriel Sorin Anton face parte din colectivul academic al Departamentului Finanţe, Moneda şi Administraţie Publică al FEAA şi are ca domenii de interes şi activitate didactică: Gestiunea riscurilor financiare, Instituţii financiar-bancare internaţionale, Analiza financiară, Management financiar, Managementul riscului în activitatea bancară şi asigurări, Finanţele întreprinderii, Pieţe financiare şi Instituţii financiar-bancare internaţionale.

Adauga un comentariu