Eveniment-Social

Un important reprezentat UAIC a relatat despre comunicarea în situaţii de criză medicală şi politică în timpul pandemiei cu coronavirus, în Studioul BZI LIVE – FOTO/ VIDEO

Publicat: 22 mai 2020

Vineri, 22 mai 2020, la ora 11.00 în Platoul emisiunii BZI LIVE a fost programată o ediție de maxim interes, utilitate și necesitate pentru fiecare dintre noi! Punctele fierbinți și provocatoare abordate s-au axat pe: comunicare în situații de criză, medicală și politica în timpul pandemiei de COVID-19. Totul alături de universitarul – lect. univ. dr. Corina Barbaros, Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din IAȘI. Important de arătat ca membrul comunității academice al celei mai vechi instituţii de învăţământ superior a României este și reprezentant național al European Association for Communication în Healthcare (EACH). De asemenea, lect. univ. dr. Barbaros are ca domenii de interes și specializare: Comunicare de criză, Comunicarea în domeniul sănătății, Comunicare politică.

Astfel, cu siguranță privitorii au avut ocazia să afle informații și detalii extrem de valoroase din partea unui profesionist tocmai despre elemente și momente cu care ne-am confruntat sau a trebuit să le facem faţă, în aceste săptămâni, în contextul pandemiei de coronavirus. Pe de altă parte, despre proiectele acesteia, munca alături de studenți și realități educaţionale s-a mai dialogat în ediția – dialog alături de lect. univ. dr. Corina Barbaros de la Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași.
Adauga un comentariu