Local

Un interlop cunoscut din Iaşi a fost implicat în jaful de la Tomeşti! Aproape jumătate de kilogram de aur a dispărut din vila unui patron de săli de jocuri de noroc (Exclusiv)

Publicat: 05 ian. 2022
Astăzi, 05 ianuarie ac, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași au efectuat 8 percheziții domiciliare, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat din locuință

Alexandru N. este un interlop cunoscut din Iaşi. Acesta a fost implicat în jaful de la Tomeşti, iar aproxativ jumătate de kilogram de aur a dispărut din vila unui patron de săli de jocuri de noroc.

„Astăzi, 05 ianuarie ac, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași au efectuat 8 percheziții domiciliare, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat din locuință. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, în seara zilei de 21 decembrie 2021, doi bărbați din județul Neamț, ar fi pătruns prin efracție într-o locuință din comuna Tomești, de unde ar fi sustras bani în lei și valută, bijuterii din aur, ceasuri și obiecte vestimentare, prejudiciul estimat fiind de peste 200.000 lei.

5 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări. În urma perchezițiilor domiciliare efectuate de polițiști pe raza județelor Iași și Neamț, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, bijuterii și bani. La acțiune au participat luptători ai SAS Iași, polițiști din cadrul IPJ Neamț și jandarmi ai IJJ Iasi. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale și Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Iași”, au transmis autoritățile ieșene.

Citește și: El este afaceristul care a rămas fără 200.000 de lei. A lăsat uşa vilei din Tomeşti descuiată (Exclusiv)
Comentarii
  • Dracea e in espania la cules capsuni cu curu ala gras. Titlu corect : un boschetar implicat in jaful de la tomesti. Gunoiu asta e interlop ? Verilor faceti interlopi toti boschetarii. Ca si pe manu ala tot interlop l ati facut. Vai de capu meu

  • Lasati voi expertilor parerile voastre in comentarii ca oricum legea isi face treba si toti implicati ajung in fata la domnu procuror.

  • Din toți astea care ați comentat la adresa lui, aveți măcar unu curaj sa io ziceți în față? Va spun eu ca nu… Asa ca nu ma latrati aiurea în spatele telefonului ca dacă dați fata în fata cu el va căcati pe voi apoi va pune să-l și mâncați!!!

  • are dreptate anal fabetu de mai sus, tatuatu e asa tare cand se infurie de se musca de varici singur …………aveti grija ce spuneti despre el ca va musca de fudulii e rau tare %)))

  • Niculiță Alexandru, un țăran din fundac Păun care a fost săgeata lui Buliga, îi sugea pwla în pușcarie și se fwtea cu el iar acum pozează în interlop. Nu ai cum să te dai băiat când știm ce ai fost măi bulangiule.

  • Comentatorilor Bandac dacă tu ești în realitate ești prost la cur lachitule zii lui Niculita asta în fata te tine 🤣🤣🤣și alți anonimi care ați auzit de unu de altul și comentați ca slugile… Este cineva care are tupeu sa ii zică asta în fata lui Niculita sau sa aducă dovezi la kkturi le care le spuneți toți sunteți terorizați bătuți și înjosit de Niculita și acum o dați și voi sub anonimat sau nume false sa va răzbunați vine îl cunoaște știe cine e cu adevărat și ce poate omul restul sunteți gunoaie fiți bărbați și spuneți în fata și dați-vă numele poza etc și atunci respect pt voi…. Ii sugeti cocarul lui Niculita majoritatea interlopilor de pe la Iași știți voi mai bine

  • Mai lăchitilor pronunțați nume în comentarii Dracea Niculita BULIGA măi injositilor de ce nu le dați câte un mesaj în privat sa le spuneți ce comentați pe aici?? Dați-le câte un mesaj pe Facebook pe ce vreți voi cu pozele voastre la telefon etc și spuneți-vă comentariile aveți tupeu… Aveți o p… Mâncați căcat sub anonimat și voi în realitate rupeți asfaltul când ii vedeți și sunteți toți uzi la cur… Jeguri infecte ce sunteți! Va dați voi cu părerea dar de fapt știți o p… A

Adauga un comentariu