Actualitate

Un interlop lasat liber ameninta politistii cu moartea

Publicat: 06 mai 2013
1

@ Eliberat sub control judiciar un individ acuzat de procurori ca a facut parte dintr-o retea de trafic de persoane isi permite sa-i ameninte cu moartea pe politistii care l-au bagat upa gratii fara sa fie „deranjat” @ In urma cu aproximativ o luna Ionut Catargiu l-a amenintatcu moartea pe comisarul de politie Constantin Grigore @ „Nu te-ai pensionat? Daca te pensionai pana acum erai mort”, i-a spus Ionut Catargiu, comisarului de politie

Un comisar cu o cariera profesionala exemplara a fost amenintat cu moartea. Asta in conditiile in care individul care a facut acest lucru este eliberat conditionat din arest preventiv si a promis judecatorilor ca se va comporta exemplar daca va fi lasat in libertate. In urma cu aproximativ o luna Ciprian Ionut Catargiu l-a amenintat cu moartea pe comisarul de politie care l-a bagat dupa gratii. Comisarul de politie se afla la agentia Loto din Harlau unde dorea sa completeze un bilet. Atunci a aparut Ciprian Ionut Catargiu care l-a amenintat direct pe comisarul de politie. „Nu te-ai pensionat? Daca te pensionai pana acum erai mort”, i-a spus Ionut Catargiu comisarului de politie.

Cum era si de asteptat comisarul de politie a depus plangere penala la Parchetul de pe langa Judecatoria Harlau. „In cauza a fost inceputa urmarirea penala pentru savarsirea infractiunii de ultraj la politist”, a spus Ionut Emil Bratuleanu, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Harlau.

De asemenea Parchetul Harlau a informat si Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT) despre faptul ca Ionut Catargiu este urmarit penal pentru ultraj. Asta deoarece Catargiu a fost eliberat conditionat intr-un dosar de trafic de persoane instrumentat de DIICOT. Prin urmare Catargiu a incalcat termenii eliberarii conditionate si DIICOT trebuia sa fie informata. De altfel, zilele trecute judecatorii ieseni de la Tribunal au si dat prima sentinta in dosarul in care este judecat Catargiu. In acest dosar sunt implicate 20 de persoane. Catargiu a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru favorizarea infractorului pe motiv ca ar fi tinut legatura cu liderul retelei de trafic de persoane Ionel Silvestru, si ar fi platit onorariile avocatilor din dosar in numele acestuia, cu banii obtinuti din prostitutie. De altfel liderul retelei Silvestru a fost condamnat la  12 ani de inchisoare, iar locotenentii sai au fost achitati sau au primit pedepse cu suspendare. Potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii de la DIICOT, membrii acestei retele cautau fete care provin din familii sarace, le promiteau locuri de munca bine platite in strainatate, dupa care le obligau sa practice prostitutia. Este vorba despre o retea care actiona pe filiera Spania, Anglia.

Comentarii
  • Nu cumva acest individ este cel care a incendiat mașina unui polițist de la Hârlău pentru faptul că i-a întocmit dosar penal ? Nu cumva acest infractor periculos a fost apărat cu dinții de către un avoccat care beat fiind și el a ultragiat niște polițiști și apoi a ajuns prefect ? Nu cumva acesta este individul pe care avoccatul respectiv, cel care a scos șurubelul din pantaloni într-un club ieșean, l-a dus la OTV pentru a pleda în fața întregii națiuni nevinovăția infractorului ?

    • Nu cumva poliția a devenit mai îngăduitoare cu infractorul după ce avoccatul acestuia a ajuns prefect câcăniu ?
      Nu cumva eliberarea condiționată a acestui periculos infractor se datorează unor șpăgi ajunse la giudegădori prin intermediul avoccatului ? Puteți să ne spuneți din ce judecători a fost format completul de judecată în procesul privind eliberarea condiționată ? Aveți încredere în justiție după zecile de cazuri de judecători și procurori corupți ce au fost arestați ?

      • mai pulitistule de mai sus,daca nu avem incredere in judecatori de ce am avea incredere in acest mizerabil pulitist,cum sant aproape toti dealfel,tin sa reamintesc ca au fost cercetati si bland condamnati 2 pulitati din aceiasi institutie locala cu siguranta vor fi si alti,nu vreau sa va informez cu o data anume…vreau sa vad ceva legat de evaziune..asociere,etc

  • Omul pe bună dreptate a fost liberat condiționat deoarece în pușcărie i s-a făcut schimbare de sex și până s-o cicatriza sutura lucrează cu gura.

Adauga un comentariu