Stiri

Un iPhone 4 a supravietuit unei cazaturi de la peste 4000 de metri

Publicat: 19 iul. 2011

Un iPhone 4 a supravietuit unei cazaturi de la peste 4000 de metri, dupa ce a picat din buzunarul unui parasutist, informeaza CNN.

Desi display-ul si spatele din sticla al generatiei a patra de iPhone arata foarte bine este un lucru stiut ca acest design este de asemenea si foarte fragil. Se pare insa ca nu atat pe fragil pe cat am fost cu totii tentati sa credem.

In timpul unei recente sarituri cu parasuta, Jarrod McKinney a uitat sa isi inchida buzunarul, astfel incat telefonul sau, un iPhone 4 i-a cazut din buzunar, de la o altitudine de peste 4000 de metri.

Odata ce a aterizat, barbatul a folosit o aplicatie GPS pentru a-si localiza dispozitivul si nu mica i-a fost mirarea cand a constatat ca acesta inca functiona. Telefonul, care se prabusise pe acoperisul unei cladiri de doua etaje avea intr-adevar sticla sparta, insa vibra si inca putea primi apeluri.

Ne indoim ca exista foarte multe telefoane care ar putea supravietui cazaturii de la o asemenea inaltime, prin urmare este cu atat mai impresionant cu cat handset-ul in cauza este iPhone 4.

Dispozitivul s-a confruntat cu numeroase probleme inca de cand a fost anuntat, una dintre cele mai grave fiind pierderea semnalului atunci cand telefonul era tinut din partile sale laterale. Problema venea, se pare, de la faptul ca benzile metalice laterale functioneaza si ca antene pentru dispozitiv.loading...

Adauga un comentariu