Stiri si curiozitati

Un jurnalist italian arunca in aer cazul Caracal! Filmarea care dovedeste cine este, de fapt, Gheorghe Dinca

Publicat: 13 sept. 2019

Un jurnalist italian arunca in aer cazul Caracal! Un reportaj senzational a fost filmat la marginea orasului italian Bari. Cu mai mult timp in urma, o celebra jurnalista din Italia urmarea un subiect ”fierbinte”, traficul de minori, iar in filmarile realizate atunci apare… Gheorghe Dinca

”Monstrul din Caracal” a sustinut in fata anchetatorilor ca nu a facut niciodata trafic de persoane – desi s-a spus, nu de putine ori, ca tocmai cu asta se ”ocupa” atunci cand se afla in Italia. Investigatorul Rok Xavi a declarat ca in zona vizata de politisti erau trei rulote parcate. Intr-una dintre acele rulote s-ar fi aflat, declara investigatorul, chiar Gheorghe Dinca, impreuna cu o doamna neidentificata.

Zona perchezitionata, la vremea respectiva, de politia italiana era si este una obscura, un adevarat… rai al proxenetilor si al traficantilor de minori.

“Erau trei rulote parcate acolo, la marginea orasului Bari. Doua rulote erau goale, doar cu niste paturi. In cealalta era o doamna, cu domnul Dinca”, a declarat jurnalistul Rok Xavi, pentru Romania TV. Acesta a confirmat – joi seara – in timpul emisiunii lui Victor Ciutacu, ca persoana din imaginile filmate este chiar Gheorghe Dinca.

”Este o chestiune cat se poate de serioasa”

Familia Alexandrei Macesanu spera, in continuare, ca adolescenta este in viata si, mai mult, a depus – miercuri, prin avocat – mai multe solicitari la DIICOT. Una dintre acestea vizeaza o expertizare a lui Gheorghe Dinca din care sa reiasa daca acesta este apt sexual. In fata sediului DIICOT, Alexandru Cumpanasu a declarat ca familia crede – in urma analizarii probelor – ca au mai fost si alte poersoane in casa lui Dinca atunci cand copila era sechestrata. Concluzia unchiului Alexandrei este o adevarata ”bomba”, acesta fiind de parere ca nu Gheorghe Dinca a ucis-o pe Alexandra Macesanu.

„Noi nu credem ca Dinca este ucigasul Alexandrei. Mai mult, credem ca exista sanse mari sa fie in viata. Am solicitat si o expertiza la INML pentru a vedea in ce masura Gheorghe Dinca era apt sexual. Gheorghe Dinca a declarat ca el nu a violat-o. Alexandra la 112 a spus ca a fost violata. Este o chestiune cat se poate de serioasa. Eu am convingerea ca in acele 24 de ore, in acea casa, s-au aflat si alte persoane si ca daca s-a efectuat un viol asupra Alexandrei, nu l-a efectuat Gheorghe Dinca”, a spus Cumpanasu.

Se poate observa ca ramane deschisa pista conform careia Gheorghe Dinca nu a fost un ”lup singuratic”, ci a avut, in jurul sau, complici.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit