Magazin

Un jurnalist japonez s-a „mutat” intr-un aeroport rusesc. Care este motivul

Publicat: 05 aug. 2015
1
Tetsuya Abo, in varsta de 36 de ani, traieste in aeroportul Sherenetyevo de la finele lunii mai si sustine ca este nevoit sa stea acolo din motive politice, informeaza Sputnik. Administratia aeroportului a declarat pentru RIA Novosti ca nu are nicio problema cu jurnalistul japonez. Abo a spus ca, jurnalist fiind in Japonia, este fortat sa scrie si sa publice tot felul de minciuni. Tocmai de aceea, el nu mai vrea sa se intoarca acasa si solicita cetatenie rusa.
„A devenit imposibil sa spui adevarul in Japonia. Bineinteles, in America este aceeasi situatie. Cei care spun adevarul isi pierd slujbele; ei simt presiunea. In Japonia este la fel ca in Statele Unite, oamenii simt ca nu li se spune adevarul. Nu exista ‘adevarul’ in jurnalism, pentru ca nu poti scrie adevarul. Japonezii cred ca traiesc bine si, prin urmare, nu vad nicio porblema, dar trebuie sa fii foarte atent sa vezi ca lucrurile nu sunt in regula”, a spus Tetsuya Abo.
Comentarii
  • Si si-a gasitin ce tara sa se refugieze, unde se spune numai „adevarul” dictat de tarul Putin :))))))! Cand o sa afle care e treaba o sa ii se para parfum in Japonia!

Adauga un comentariu