National

Un martor, despre eleva disparuta: S-a urcat intr-un autocar insotita de doua persoane

Publicat: 15 feb. 2014
1

O femeie a declarat ca a vazut-o pe Iulia Ionescu, fata disparuta miercuri din Bucuresti, intr-un autocar ce se indrepta spre Suceava.
„Autocarul venea de la Constanta spre Suceava. Dupa ce am trecut podul de la Vadul Oii, undeva se fac doua sau trei drumuri.
Autocarul a oprit si s-au urcat trei persoane – doua fete si un baiat. Una din fete e cea vazuta la TV, iar cealalta e mai in varsta cu 2-3 ani. Avea o haina trei sferturi neagra, pantalon negru, cealalta avea haina gri, gri inchis. Fetita avea si un puloveras albastru, mov. Nu cunostea zona. Nu parea chiar speriata, era vesela, zambea, dar avea ochii rugatori, parca nu avea o relatie apropiata cu persoana care o insotea. Abia la Roman au coborat. Nu am stiut atunci cand eram acolo, abia aseara am vazut la TV. De cate ori au coborat, impreuna au coborat. Fetita se afla tot timpul in centru. Nu avea haine monahale”, a declarat Ana Sandu pentru Romania TV.

Vezi si Iulia Ionescu, liceana disparuta, gasita in tren
Eleva disparuta din Bucuresti a fost gasita de angajatii CFR intr-un tren care venea de la Suceava. Fata, imbracata in haine de calugarita, a fost coborata din tren la Focsani, pentru ca politia sa o identifice. In urma verificarilor, Politia a anuntat ca fata descoperita in tren este Iulia Ionescu, eleva data disparuta miercuri, si va fi adusa in Capitala de autoritati.

Adauga un comentariu