Local

Un „mascat” din politia ieseana a inapoiat unui tanar rucsacul pierdut. Mesajul pe care i l-a transmis ar trebui sa dea de gandit tuturor

Publicat: 19 nov. 2018
1

La data de 16 noiembrie, agent sef de politie Cosofret Marius din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale – SAS Iasi, fiind intr-un mijloc de transport in comun, pe raza municipiului Iasi, a gasit pe un scaun un rucsac abandonat in care era un laptop.

Desi era in timpul liber, politistul iesean a demarat verificarile pentru a stabili cine este proprietarul rucsacului, anuntand totodata politistii din cadrul Sectiei nr. 4 Politie Iasi si postand un anunt pe o retea de socializare.

Citeste si: SCANDALOS! Un golan care lucreaza in Politia ieseana agita apele in justitie! Sefii IPJ Iasi trebuie sa caute bani pentru a acoperi grozavia!

Nu dupa mult timp, politistul a identificat detinatorul rucsacului: un tanar, de 19 ani, student la o facultate din Iasi.

Politistii i-au transmis tanarului ca pe viitor sa fie mai atent la bunurile de valoare pe care le are asupra sa, pentru a nu deveni tinta hotilor.

Adauga un comentariu