Viata de cuplu

Un mecanic auto si-a socat invitatii la propria lui nunta. Cum i-a dat jos jartiera miresei: „Avea chiar si o lanterna in gura”

Publicat: 07 oct. 2019

Un mire si-a surprins inivtatii cu un gest pe care il face des la locul de munca, dar care nu se potrivea si in contextul nuntii. Barbatul este mecanic auto si nu s-a dezis de practicile meseriei.

In timpul mementului celebru de la nunta, cand mirele ii da jos jartiera miresei cu dintii, barbatul a aparut cu un carucior pentru service auto.

Cu ajutorul caruciorului, mirele a alunecat sub rochia proaspetei sale sotii, spre dezgustul, amuzamentul, sau uimirea invitatilor.

Unul dintre invitati a fotografiat momentul in care mirele intra sub rochia miresei utilizand caruciorul pentru service auto si a postat-o pe facebook cu descrierea: „Este mecanic, deci a actionat ca si cum ea ar fi o masina. A avut chiar si o lanterna in gura. Toate ustensilele de care are nevoie un mecanic”.

Internautii su reactionat la postare: unii dintre ei au fost de-a dreptul dezgustati, in timp ce altii s-au amuzat copios: „inteleg ca el e mecanic. Dar ea nu e o masina”, a comentat un utilizator Facebook.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit