Actualitate

Un meci VITAL! Iesenii, obligati sa bata Voluntariul daca vor sa ramana în cursa pentru play-off!

Publicat: 21 oct. 2016
1
CSM Poli Iasi va sustine, duminica, de la ora 18:00, primul meci în Copou cu antrenorul Eugen Neagoe pe banca tehnica. Fostul antrenor secund al echipei nationale va debuta pe teren propriu contra Voluntariului si are nevoie de o victorie pentru a tine Iasul aproape de plutonul care aspira la play-off. Echipa din Copou vine dupa trei înfrângeri consecutive, toate cu 0-1 si este obligata sa ia cele trei puncte cu Voluntariul pentru a nu se afunda si mai mult în subsol. Antrenorul Eugen Neagoe a admis ca elevii sai nu au alta varianta decât victoria în meciul de duminica. 
 
„Meciul cu Voluntariul este foarte important pentru noi. Adversarii vin dupa o perioada nu foarte buna si cu siguranta vor dori sa obtina punct sau puncte la Iasi. Nici noi nu avem foarte multe puncte, astfel ca nu avem alta alternativa în afara victoriei. Trebuie sa facem tot ce depinde de noi sa câstigam acest meci”, a declarat Eugen Neagoe, care a facut un apel la public sa sutina echipa: „Îmi doresc ca stadionul sa fie plin si suporterii nostri sa fie alaturi de echipa.

Fanii stiu situatia mai grea a echipei si sunt convins ca ne vor sustine pe tot parcursul jocului. Doar împreuna putem reusi. Îmi doresc sa jucam ofensiv, dar asta nu depinde numai de noi. Depinde si de adversar si de ce jucatori am disponibili. Lucram acest aspect foarte mult, speram sa demonstram si pe teren”.

Neagoe crede ca echipa din Copou pastreaza înca sanse de calificare în playoff. „Eu cred ca putem ajunge în play-off. Mai sunt meciuri de jucat si putem recupera cele sapte puncte care ne despart de locul 6. Cu doua-trei victorii suntem acolo. În schimb, cu doua-trei înfrângeri putem ajunge pe locurile care duc în B. De aceea trebuie sa câstigam partida cu Voluntariul”, a punctat tehnicianul lui CSM Poli în cadrul unei conferinte de presa.
 
Vasile Gheorghe: „Ne concentram pe latura sportiva”
 
Prezent la întâlnirea cu mass-media, mijlocasul iesean Vasile Gheorghe a subliniat si el importanta unui succes în fata Voluntariului.  „Trebuie sa fim motivati, sa ne dorim foarte mult sa câstigam. Avem nevoie de cele trei puncte si pentru moralul nostru si sunt convins ca vom reusi acest lucru duminica. Important este ca noi sa facem un joc bun, sa dam dovada de multa determinare. Un rezultat pozitiv ar aduce lucrurile pe fagasul normal si altfel vom putea aborda celelalte jocuri“, a spus Vasile Gheorghe. Acesta nu crede ca echipa ar trebui sa fie afectata de restantele salariale: „Nu se pune problema sa fim afectati de problemele financiare. Noi trebuie sa ne concentram pe latura sportiva. Daca vom avea rezultate sunt convins ca vor veni si banii. Am discutat si cu conducerea clubului si am primit asigurari ca problemele se vor rezolva”.
Adauga un comentariu