Eveniment-Social

Un medic a fost reclamat de o comuna intreaga

Publicat: 18 mart. 2015
1

O intreaga localitate din judetul Iasi s-a rasculat impotriva medicului veterinar din zona. Oamenii din comuna Plugari au cerut ca medicul veterinar Ioan Nanu sa fie inlocuit pentru ca refuza sa vina la solicitarile crescatorilor de animale. Astfel, reprezentantii Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) au demarat un control in zona pentru a vedea daca sesizarile impotriva medicului veterinar se confirma. Totul a plecat de la o petitie semnata de peste 200 de cetateni din comuna Plugari care l-au reclamat la primarie pe medicul Ioan Nanu.

„Noi am semnalat problema catre Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor de la Iasi. Cetatenii au fost nemultumiti de serviciile medicului veterinar in mai multe randuri. Speram ca situatia sa intre in normal”, a spus Paul Mursa, primarul comunei Plugari. Prin anul 2009, medicul Ioan Nanu a intrat in atentia Curtii de Conturi. Nanu activeaza pe sectorul Plugari – Sipote si a avut la acea vreme zeci de interventii raportate in ambele localitati zilnic. Pentru aceste doua comune, medicul veterinar alaturi de doi tehnicieni au incasat aproape un miliard lei vechi. In acel raport se arata ca printre cauzele care au dus la aceste erori se numara lipsa unei proceduri care sa aiba in vedere verificarea realitatii actiunilor sanitar- veterinare cuprinse in deconturile medicilor.

Comentarii
  • ca toti bosorogii concesionari si-au impartit intre ei circumscriptiile si si-au facut contracte pe 15 ani cu posibilitate de prelungire cu inca 7 la terminare. asa ca doar moartea ii mai scoate de acolo, iar vaccinarile si alte actiuni facute din pix se practica frecvent, acesti batrinei nemaifiind capabili de munca

  • da asa o fi cum spui tu, dar ce te faci cu cristinel doctorasul din tomesti care se intinde ca picingina si nu face fata profesional intrucit e preocupat de bisnita cu pui ,pui pe care nici el nu mai stie de unde ii aduce ,ce hram poarta acesti pui care de cele mai multe ori crapa .Rusine DSV ca sustine astfel de oameni care isi bat joc de taranul de rind de cele mai multe ori . Apropos se mai fac campanii de vaccinare la pasari in gospodarii ? sau se iau doar deconturile?

Adauga un comentariu