Titlurile zilei

Un medic celebru din Iași a cumpărat o vilă în care o femeie s-a sinucis. Proprietatea s-a vândut mai ieftin din cauza trecutului întunecat (EXCLUSIV)

Publicat: 09 aug. 2022
Casa lui Christache Zanoschi
Un medic celebru din Iași a cumpărat o vilă cu un trecut întunecat

Christache Zanoschi, un medic celebru din Iași, a achiziționat o vilă unde în urmă cu ceva timp s-a sinucis o femeie. Vecinii medicului care deține o afacere de succes în Iași spun că nu prea l-au văzut pe noul proprietar

Medicul Christache Zanoschi, patronul fabricii de medicamente Ircon, a cumpărat o vilă din comuna Tomești, Iași, unde în urmă cu ceva timp fiica proprietarului s-a sinucis. Femeia, în vârstă de 56 de ani, s-a aruncat în fântâna din curtea casei. Aceasta a recurs la gestul extrem pe fondul mai multor evenimente nefericite: după două căsătorii eșuate, femeia și-a făcut un credit la bancă, iar în dimineața zilei de dinainte de a se sinucide s-a certat cu membrii familiei. Chiar dacă în vila de pe strada Nucilor, nr. 40, puțini s-ar încumeta să locuiască, din cauza trecutului întunecat, pentru medicul Christache Zanoschi nu a contat acest lucru. Mai mult, vecinii spun că se zvonea faptul că doctorul a plătit mai puțin pe vilă față de prețurile practicate în zonă. Astfel, dacă o vilă se vinde cu 40.000–50.000 de euro, medicul ar fi plătit mult mai puțin. Vecinii mai spun că nu prea l-au văzut pe noul proprietar.

„Am aflat și noi că s-a vândut casa. Nu ne-am așteptat, pentru că știam că acolo fata fostului proprietar s-a sinucis. Nu prea l-am văzut pe noul proprietar. Se vede că o să facă niște modificări la casă pentru că sunt în curte niște materiale de construcții”, spune unul dintre vecinii care locuiesc pe strada Nucilor.

Christache Zanoschi, un medic celebru din Iași, a cumpărat o vilă în Tomești

Astfel, vila ar urma să fie transformată într-o locuință mai spectaculoasă. În imaginile surprinse de reporterii BZI se observă faptul că acolo nu locuiește nimeni momentan și că sunt depozitate materiale de construcții în curtea casei. Cel mai probabil, clădirea va fi modificată și transformată în locuința pe care își dorește să o aibă medicul Christache Zanoschi. Zona unde va locui omul de afaceri este râvnită de dezvoltatorii imobiliari. În ultimii ani, au apărut mai multe proiecte rezidențiale, iar mulți ieșeni care locuiau la bloc s-au mutat la casă în Tomești. Pe strada Nucilor, dar nu numai, sunt panouri cu noile proiecte rezidențiale. Reporterii BZI au prezentat, în edițiile anterioare, și casa ecologică a unui tânăr inginer. Aceasta este făcută din cauciucuri, balast și piatră naturală.

Medicul Christache Zanoschi: „Nu știu ce o să fac mai departe”

Contactat telefonic de reporterii BZI, medicul Christache Zanoschi, patronul fabricii de medicamente Ircon, o afacere de succes din Iași, nu a oferit prea multe detalii despre vila din Tomești.

„Momentan, nu pot să vă spun prea multe despre asta. Nu știu ce o să fac mai departe. Vă mulțumesc! O zi bună!”, a spus Christache Zanoschi.

Patronul fabricii de medicamente Ircon s-a gândit să lase drept moștenire afacerea pentru care a primit o ofertă de 20 de milioane de euro celor care au scos pe piață medicamente pentru femei. Cele 30 de produse ajung în statele ex-sovietice, iar compania este una dintre cele mai importante din industria farmaceutică. Fondatorul fabricii de medicamente Ircon, localizată în zona industrială, în vârstă de 74 de ani, spune că s-a gândit că cel mai bine ar fi ca afacerea să fie gestionată de cei 35 de angajați care l-au ajutat în ultimii 21 de ani să scoată pe piață produse de cea mai bună calitate, destinate femeilor.

Christache Zanoschi este un medic celebru din Iași care a dezvoltat o afacere de succes cu medicamente.
Comentarii
Adauga un comentariu