International

Un medic din Italia i-a vandut badantei romance toate bunurile lui. De ce i-a cerut pe un Porsche Carrera doar 150 de euro

Publicat: 17 oct. 2018
1

Un chirurg la pensie din Ancona i-a vandut la un pret de nimic toate bunurile sale romancei care avea grija de mama sa, pentru a evita plata pensiei alimentare.

Fostul chirurg, in varsta de 75 de ani, a pus la cale un plan pentru a deveni insolvabil, ceea ce i-ar fi permis sa nu le mai plateasca pensie alimentara sotiei si copiilor. Italianul a facut o vanzare fictiva catre badanta romanca ce avea grija de mama sa si pe care o considera „un membru al familiei”.

Medicul i-a vandut femeii locuinta sa din Ancona, descrisa de presa italiana drept „un mega apartament”, pentru 44.000 de euro. Mercedes-ul i l-a dat pentru doar 100 de euro, iar un Porsche Carrera, pe 150 de euro. In acest fel, barbatul a ramas fara bunuri si nu a mai fost obligat sa-i achite sotiei pensia alimentara, la care avea deja restante uriase. Banii platiti de romanca i-ar fi fost dati, de altfel, tot de medic, provenind dintr-un cont pe care italianul i-l facuse inca din 2001.

Cazul a ajuns acum in fata judecatorilor, dupa ce fosta sotie a italianului s-a plans justitiei. Ea spera sa recupereze sumele restante, demonstrand ca vanzarea a fost fictiva.

Adauga un comentariu