Actualitate

Un medic în vârstă de 32 de ani de la UPU Spitalul Universitar a murit

Publicat: 28 oct. 2021
Spitalul Universitar de Urgență București
Spitalul Universitar de Urgență București

Antena 3 a difuzat, joi seară, informația potrivit căreia un medic în vârstă de 32 de ani de la UPU s-a sinucis. Medicul și-ar fi luat viața cu o substanță injectabilă. El lucra la Spitalul Universitar. Conform surselor acesta se afla sub tratament medical pentru depresie.

Tocmai fusese ziua lui și nu îl sunase nimeni. Deci cel mai probabil în acele momente stările depresive s-au activat și nu a mai putut face față, așa că a decis să își pună capăt zilelor.

Vestea este un mare șoc pentru toți colegii care oricum sunt extenuați din cauza valului de bolnavi și care abia mai fac față pacienților care vin la urgență infectați cu Covid.

Medicul era cunoscut ca fiind sub tratament antidepresiv, dar de ceva vreme întrerupsese medicația. Tocmai fusese ziua lui și nu îl sunase nimeni. Deci cel mai probabil în acele momente stările depresive s-au activat și nu a mai putut face față, așa că a decis să își pună capăt zilelor.

Vestea este un mare șoc pentru toți colegii care oricum sunt extenuați din cauza valului de bolnavi și care abia mai fac față pacienților care vin la urgență infectați cu Covid.

Cunoscuții medicului au transmis mesaje de condoleanțe pe pagina de socializare a acestuia:

„Dumnezeu să te odihnească în pace. Ne-ai lăsat muți astăzi. Ne-ai lăsat un gol în suflet. Ai fost un om și un doctor minunat, nu refuzai niciodată pe nimeni, care care apela la tine. Nu te vom uita niciodată. După o gardă grea, așa veste ne-a terminat și mai rău pe toți!”, a scris o colegă.

„Îmi pare rău. Era frumos, tânăr, deștept, bun. Dar l-a durut atât de rău sufletul… Și nimeni nu a văzut. Aripi de înger îți vom face cu toții, pentru ca te-am iubit și nu ți-am spus”, a comentat o altă colegă.

 

Comentarii
  • Doamne ferește ce prostii spuneți! Noi facem tot ce putem sa va salvam! Asta da recunoștință! Roman nu mai putea de oboseala, de stres asa cum suntem și ceilalți . Muncim intr-o zi și ne adaptam la un volum care ar fi normal in 4 zile . Noi suntem mici, noi doctorii care va tratam la upu și secții. Nu ne puneți în spate mustrări de constiinta ca și cum am face ceva ascuns. Nu mai știm cum sa facem sa fie bine, toți trag de noi, și pacienții și superiorii. Nu mai avem vieți personale, ne lasam copiii în grija altora ca nu avem voie la concediu, ne-am vaccinat fie ca am vrut fie ca nu ca una e sa lucrezi unde încărcătură virala e maxima și alta e la munca câmpului unde e aer curat, nu plin de virusuri, muci, gemete, tiuituri de aparate, letargie și moarte. Și voi credeți ca omul asta a murit ca nu a mai putut cu conștiința lui? Nu a mai putut cu inconstienta altora!!!!

Adauga un comentariu