Eveniment-Social

Un membru al clanului Corduneanu, pus în libertate de judecători! Procurorii au contestat deja decizia!

Publicat: 07 dec. 2019

Unul dintre membrii clanului Corduneanu a fost pus în libertate de judecători. Magistrații au dispus revocarea măsurii preventive a arestului la domiciliu în ceea ce îi privește pe Bogdănel Corduneanu și pe Ștefan Bogdan Iacob.

Potrivit magistraților din cadrul Judecătoriei Iași, măsura punerii în libertate se va efectua la rămânerea definitivă a deciziei. Numai că procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au contestat deja hotărârea. Acum, urmează ca instanța superioară să decidă în privința celor doi.
Amintim că, recent, procurorii au decis trimiterea în judecată a lui Bogdănel Corduneanu. Pe lângă acesta, procurorii l-au trimis în fața instanței și pe Ștefan Bogdan Iacob. Acuzațiile aduse de anchetatori în cazul celor doi sunt de șantaj, respectiv complicitate la șantaj.

În urmă cu câteva săptămâni, fratele liderului clanului, Costel Corduneanu, a ajuns la Poliție, pentru audieri. Bogdănel Corduneanu a fost dus la Inspectoratul de Poliție Județean pentru a da declarații în acest dosar de șantaj. La rândul său, la Poliție a ajuns și Ștefan Bogdan Iacob.
Conform anchetatorilor, Bogdănel Corduneanu și Ștefan Iacob i-ar fi cerut 20.000 de lei unui afacerist care are mai multe magazine în Iași.loading...

Adauga un comentariu